zencipeter
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
hocam ikinci ele şuan herkes kafasına göre fiyat koya koya o fiyatlara biraz zor.6000e 1080 alınmaz 6-7 civarına çok rahat rx 6600 bulursun
maalesef o fiyatlara bulunmuyor gerçekten hocam bulabilsem alacağımda işte. Bir de yayın işleride düşünüyorum bir yandan nvidia bu konuda daha iyi diye o kısmı tercih etmeye çalışıyorum bir yandan.rx 6600 bulabilirsin gibi 5-6k civarı çok daha mantıklı olur 3060 dengi.
facebook gruplarına bakın orada uyguna kart bulunabiliyorhocam ikinci ele şuan herkes kafasına göre fiyat koya koya o fiyatlara biraz zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef o fiyatlara bulunmuyor gerçekten hocam bulabilsem alacağımda işte. Bir de yayın işleride düşünüyorum bir yandan nvidia bu konuda daha iyi diye o kısmı tercih etmeye çalışıyorum bir yandan.
ben basit bir adamım fps oyunu oynuyorsan saf gücü en yüksek neyse onu öneririm. (2060 almak daha mantıklı genel anlamda)Hep aynı fps oyununu mu oynayacak? Tonla yeni oyun çıkmaya başladı, arka arkaya AAA oyun fırlatıyorlar kafamıza her sene.
Ayrıca donanıma ulaşımın bu denli zorlaştığı şu dönemlerde yapımcıların optimizasyona daha çok çalışmaları gerektiği için RTX 2060 gibi giriş seviyesi kartların da ömrü ciddi manada uzayacak gibi.
Hali hazırda değer kazanan bir kart varken GTX 1080 gibi ölüme yakın bir kart alınmamalı.
1080Ti cok güclü cünkü düz 1080 ile alakası olmayan bir kartsosyal medya şişirmesi hocam tamamen, son yıllarda gozumuze sokuluyor en iyi kartti be abi diye diye.
nası yok la benim 1050Tİ hala sürücü güncelliyogtx 1000 serisi alınmaz sürücü desteği yok , 2060 ta bu paraları hak etmiyor.
fps oyunu oynayan adam neden rtx alsın ki? ham güç olarak 1080 2060 tan güçlü
Artık günceeleme gelmeyecek.nası yok la benim 1050Tİ hala sürücü güncelliyo
E gelio sürüm güncellemelerini yapabiliom onu anlamadımAynı güçteler.
Alıntıyı görüntüle
Artık günceeleme gelmeyecek.
güç aynı ama 2060 daha yeni 1080 e göre o yüzden 2060 daha iyi olmazmıAynı güçteler.
Alıntıyı görüntüle
Artık günceeleme gelmeyecek.
maalesef o fiyatlara bulunmuyor gerçekten hocam bulabilsem alacağımda işte. Bir de yayın işleride düşünüyorum bir yandan nvidia bu konuda daha iyi diye o kısmı tercih etmeye çalışıyorum bir yandan.
Hocam param guvendeye açık değil ya da Trabzon içerisinde de değil eldende alamam maalesef
4-5 tanesine üyeyim zaten bir kaç kişiyle konuştum birisini almayada gittim satacak kişi alay etti herhalde mesajlarıma geri dönmedi diğerleri satıcam diyip sonradan bakmadı bende daha güvenemiyorum iştefacebook gruplarına bakın orada uyguna kart bulunabiliyor
hocam 3060 maalesef şuan ikinci elde uçuk fiyatlara maalesef rx 6600 içinde yine pekte uyguna bulmak mümkün değil en azından elden ya da param güvendeyle bulamıyorum.3060 ya da rx 6600 al bakımlarını yaptır undervolt yap dusuk sıcaklıkla kullan tavsiyem 2060 ya da 1080 alinmaz
Hocam bulunur imkansız değil ama zor olanı başarmadınız yani ama genel olarak alıcaksamda elden ya da param güvende şeklinde alırım o şekilde koyanlara bakın yok komisyon kesiyor cart curt hikaye ederinden kaç k daha fazlasına koyuyorlar. Sizin baktığınız ilanların çoğuna bakmış yazmışımdır kimisi hala cevap bekliyor kimiside dediğim gibi havale sonrası olur diyor bunada ben güvenmiyorum.Nasıl bulunmuyor abi sarı siteye girdim rx 6600 yazdım en düşük fiyata çektim ve tarihe baktım en olası ilan için ve buldum. Garipsiniz valla. Şunu yapmanız 20 saniyenizi almaz.