Iphone al satı yapmak

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
648
5 inde maaşım gelcek şimdiden aramaya koyuldum. 13 çok işlek bir telefon 11 ve 12 piyasası çok garip. 18-19 dan bi 13 alıp 23-24 lere satmak istiyorum. Sizce bu telefonun alırı ne satarı ne? Ne kadar süre bekletir şimdiden teşekkürler.

Zamanında bozuk ve hasarlı iphonelar alıp, tamir edip aylık 2-3 asgari ücret kazanıyordum ama şu an piyasayı pek takip etmiyorum. O fiyata aldığın 13 temiz olmaz, o yüzden o fiyatlara da satamazsın.

Zamanında bozuk ve hasarlı iphonelar alıp, tamir edip aylık 2-3 asgari ücret kazanıyordum ama şu an piyasayı pek takip etmiyorum. O fiyata aldığın 13 temiz olmaz, o yüzden o fiyatlara da satamazsın.
hatasız oluyor hocam. Pilleri düşük sadec 72 76 falan oluyor. Bi tane var pil 72 beyaz faturasu varmış, kutusu yok. Değişensiz vueupu kırığı yok. Banada yakın, 20 ye alsam en az 23 e gider diye düşünüyorum.

bu işler bana garip geliyor aynı mecrada satacaksan 20 ye almayan adam neden 23 e alsın. tabi denk geledebilir. ama kesin değil bana göre. öbür aganın dediği gibi bozuksa toplayıp yaparsan neysede. alınabilecek bir risk gibi durmuyor tüm paranı oraya basmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,705
Üyeler
187,967
Son üye
quârzenn
Geri