S26 ultra özellikleri ve fiyat tahmini

S25 fiyatları ne olur acaba S26 tanıtıldıktan sonra?
belli olmaz s26 serisinde exynos işlemci olduğu ve kamera seti yükseltilmediği için aynı sen gibi bi alt modeli almak isteyenler çok olabilir gibime geliyor
exynos 2600de eskiden olmayan bir soğutma yöntemi kullanacaklar diye biliyorum bir de heat pass block diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

durduk yere boş insan olduk hemi :peped: katılmıyorum bu arada. özelleştirmek istemesem niye samsung alayım. iphone da çok takoz geliyor bana o yüzden ama insanların neden aldıklarınıda anlıyorum. ben telefonu alınca bir kez kendime göre ayarlarım üç beş yıl öyle kullanırım. abimde s23 var bendede s23 var. onunkini alınca kullanamıyorum mal oluyorum bildiğin. çünkü kendi tarzını yansıtmak androidin doğasında var. 26 yaşındayım iş hayatında üstten aağıyamı alttan üstemi olduğu bi yerime takıyorum kral yanlış anlama lasmga.

tablette 4 tane görece oldukça büyük hoparlörler var yani bir telefondan aldığınla tabletten aldığın kıyaslanamaz diye düşünüyorum. keza bendeki s9 plus ta çok çok iyi s23 e göre.

s26 ultra benimde hedefimde ama yine hava cıva olursa almam gibi. en azından ilerde yd çözerim gibime geliyor. s23 hala çok iyi ama bataryası yormaya başladı. 1000 liraya deji batarya alsam kurtarırmı bilmiyorum. 3 yılı doldurdu sonuçta telefon sabah akşam elimde.
mesela özelleştirme ekranında ilk seferinde 4-5 saat harcıyorsun tüm ayarları ezbere biliyorsun animasyonuna kadar canın istedikçe değiştirirsin 2-3 dk alır sonrasında istediğin ayarı yapmak

mesela özelleştirme ekranında ilk seferinde 4-5 saat harcıyorsun tüm ayarları ezbere biliyorsun animasyonuna kadar canın istedikçe değiştirirsin 2-3 dk alır sonrasında istediğin ayarı yapmak
evet bencede. asıl binlerce tl verip elinde sabah akşam kullandığı alete biraz vakit ayırmayıp olduğu gibi kullanmak isteyenler boş insan diyebiliriz sanırım. saçma geliyor bana.

durduk yere boş insan olduk hemi :peped: katılmıyorum bu arada. özelleştirmek istemesem niye samsung alayım. iphone da çok takoz geliyor bana o yüzden ama insanların neden aldıklarınıda anlıyorum. ben telefonu alınca bir kez kendime göre ayarlarım üç beş yıl öyle kullanırım. abimde s23 var bendede s23 var. onunkini alınca kullanamıyorum mal oluyorum bildiğin. çünkü kendi tarzını yansıtmak androidin doğasında var. 26 yaşındayım iş hayatında üstten aağıyamı alttan üstemi olduğu bi yerime takıyorum kral yanlış anlama lasmga.
Benim bahsettiğim 1 kereye mahsus özelleştirme vs değil. Bir telefon özelleştirme, kişiselleştirm sunuyor diye alınmamalı kafası. Abinin telefonunu 2 gün kullan normal olan o olacak.

evet bencede. asıl binlerce tl verip elinde sabah akşam kullandığı alete biraz vakit ayırmayıp olduğu gibi kullanmak isteyenler boş insan diyebiliriz sanırım. saçma geliyor bana.
mesela s23te bile split screen kullanan ben s26 ultrada neler yaparım
tabletten not aldığım slaytları telefondan açıp okuyorum çok pratik oluyor okul yüzünden ömrüm saatlerce slayt okuyarak geçiyor zaten

Benim bahsettiğim 1 kereye mahsus özelleştirme vs değil. Bir telefon özelleştirme, kişiselleştirm sunuyor diye alınmamalı kafası. Abinin telefonunu 2 gün kullan normal olan o olacak.
tabi ki ama ben onu kullanmaktan zerre keyif almayacağım. asıl mesele o

normal olmuyor işte 120 hzden 60 hzye geçtiğinde nasıl bazı insanlara birkaç gün sonra normal oluyorsa bazılarına göre asla kabul edilemez oluyorsa aynı mantık orda da var
bir kere o keyfi aldıktan sonra ben ve @BabaVoss7 asla kabul etmez geri dönmeyi
ekranın sağ üstünden çektiğimizde uygulamayı sekme şeklinde açmayı ve windowstaki gibi sekme büyüklüklerini istediğimiz gibi ayarlamayı hangi iphone yapıyor (ipad bile yapamıyor)

mesela s23te bile split screen kullanan ben s26 ultrada neler yaparım
tabletten not aldığım slaytları telefondan açıp okuyorum çok pratik oluyor okul yüzünden ömrüm saatlerce slayt okuyarak geçiyor zaten
Split screen bana başta çok boş bir özellik geliyordu abartılıyor kafasındaydım 24u'da bile inanılmaz fazla kullanıyorum çok işime yaramaya başladı ip16pm kullanmıştım şuan bir eksisi diyebilirim kullandıktan sonra

Split screen bana başta çok boş bir özellik geliyordu abartılıyor kafasındaydım 24u'da bile inanılmaz fazla kullanıyorum çok işime yaramaya başladı ip16pm kullanmıştım şuan bir eksisi diyebilirim kullandıktan sonra
aynı ekranda gemini pro ve samsung notes açma keyfi
kalemi hiç kullanmayacak insan için kalemin olması en büyük eksilerden biri ama ultradaki
kullanacak insan için de biçilmiş kaftan

24 ultra kullandıysan sana sorabilirim
her biri 10-12 fotoğraftan oluşan ,200 mp veya 50 mp fotoğraflarımdan oluşan pdf oluşturmak istiyorum onların pikselleri ve ayrıntıları gitmeden nasıl yapabilirim
o pdfleri samsung notesta açsam piksel kısar mı yoksa gerçek çözünürlüğüyle verir mi (büyüterek üzerine not alacağım)

aynı ekranda gemini pro ve samsung notes açma keyfi
kalemi hiç kullanmayacak insan için kalemin olması en büyük eksilerden biri ama ultradaki
kullanacak insan için de biçilmiş kaftan

24 ultra kullandıysan sana sorabilirim
her biri 10-12 fotoğraftan oluşan ,200 mp veya 50 mp fotoğraflarımdan oluşan pdf oluşturmak istiyorum onların pikselleri ve ayrıntıları gitmeden nasıl yapabilirim
o pdfleri samsung notesta açsam piksel kısar mı yoksa gerçek çözünürlüğüyle verir mi (büyüterek üzerine not alacağım)
Hocam bilgim yok yalan olmasın

normal olmuyor işte 120 hzden 60 hzye geçtiğinde nasıl bazı insanlara birkaç gün sonra normal oluyorsa bazılarına göre asla kabul edilemez oluyorsa aynı mantık orda da var
bir kere o keyfi aldıktan sonra ben ve @BabaVoss7 asla kabul etmez geri dönmeyi
ekranın sağ üstünden çektiğimizde uygulamayı sekme şeklinde açmayı ve windowstaki gibi sekme büyüklüklerini istediğimiz gibi ayarlamayı hangi iphone yapıyor (ipad bile yapamıyor)
2 yıl sonra yeni özellik diye getirirler np agagahdsah

2 yıl sonra yeni özellik diye getirirler np agagahdsah
animasyonların her özelliğini düzenlemeyi 15 sene geçse getirmez
gerekli değerleri girince iphone animasyonu bile yapabiliyorum aıowfhawıouhfaw
tek yapamadığı şey şu vivodaki miydi bi uygulama açılırken başkasına tıklarsan o uygulamayı navigasyon çubuğunu çekmeden kapatıp onu açıyordu

ön kamera samsung yerine sony olacakmış ne iş assjfıouwaj

1771673524943.webp

hayırlı olsun single core da 17 pro maxten yüksek :d

animasyonların her özelliğini düzenlemeyi 15 sene geçse getirmez
gerekli değerleri girince iphone animasyonu bile yapabiliyorum aıowfhawıouhfaw
tek yapamadığı şey şu vivodaki miydi bi uygulama açılırken başkasına tıklarsan o uygulamayı navigasyon çubuğunu çekmeden kapatıp onu açıyordu

ön kamera samsung yerine sony olacakmış ne iş assjfıouwaj

Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun single core da 17 pro maxten yüksek :d
S26 ultra fiyati icin hic iyi bir rakamdan bahsetmiyorlar. Ram ssd kriziyle veraber iphone a yakın bir fiyattan cikarsa samsung fena üzer gibi. Batarya da ise hala yeni teknoloji kullanilmamis. Ekranin tek ozelligi yanlarinin kararabilmesi. Hizli sarj bi 65 watt o kadar.

Bi çıksa da ağustos a fiyatı düşse o arada yorumları görsek sonra kaçağını alsak 😁 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,498
Üyeler
190,051
Son üye
Zararsız Yaratık
Geri