ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,631
- Konu Sahibi Konu Sahibi
belli olmaz s26 serisinde exynos işlemci olduğu ve kamera seti yükseltilmediği için aynı sen gibi bi alt modeli almak isteyenler çok olabilir gibime geliyorS25 fiyatları ne olur acaba S26 tanıtıldıktan sonra?
exynos 2600de eskiden olmayan bir soğutma yöntemi kullanacaklar diye biliyorum bir de heat pass block diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela özelleştirme ekranında ilk seferinde 4-5 saat harcıyorsun tüm ayarları ezbere biliyorsun animasyonuna kadar canın istedikçe değiştirirsin 2-3 dk alır sonrasında istediğin ayarı yapmakdurduk yere boş insan olduk hemikatılmıyorum bu arada. özelleştirmek istemesem niye samsung alayım. iphone da çok takoz geliyor bana o yüzden ama insanların neden aldıklarınıda anlıyorum. ben telefonu alınca bir kez kendime göre ayarlarım üç beş yıl öyle kullanırım. abimde s23 var bendede s23 var. onunkini alınca kullanamıyorum mal oluyorum bildiğin. çünkü kendi tarzını yansıtmak androidin doğasında var. 26 yaşındayım iş hayatında üstten aağıyamı alttan üstemi olduğu bi yerime takıyorum kral yanlış anlama lasmga.
tablette 4 tane görece oldukça büyük hoparlörler var yani bir telefondan aldığınla tabletten aldığın kıyaslanamaz diye düşünüyorum. keza bendeki s9 plus ta çok çok iyi s23 e göre.
s26 ultra benimde hedefimde ama yine hava cıva olursa almam gibi. en azından ilerde yd çözerim gibime geliyor. s23 hala çok iyi ama bataryası yormaya başladı. 1000 liraya deji batarya alsam kurtarırmı bilmiyorum. 3 yılı doldurdu sonuçta telefon sabah akşam elimde.