🔥İndirim Temu kupon alma yöntemi

ben aanlamadım bu alışveriş kapanmadı mı ben 1 aydır kapalı idye biliyorum ve nasıl güvenerek alıyonuz gelmesi sıkıntı değilmi benim 100 lerce kupon var ama güvenemediğim içün hiç harcamadım beni bir aydınlatın

ben aanlamadım bu alışveriş kapanmadı mı ben 1 aydır kapalı idye biliyorum ve nasıl güvenerek alıyonuz gelmesi sıkıntı değilmi benim 100 lerce kupon var ama güvenemediğim içün hiç harcamadım beni bir aydınlatın
YEni aldıklarımdan bir sipariş gümrükten geçti, diğeri hâlâ Çin'de uçuş bekliyor. 6 Şubat a kadar getirir muhtemelen. Gelmezse iade alırım sorun olmuyor.

190 kredi vardı mh yüzde 20 verdi iki tane masa vantilatörü aldım 90'a geldi toplam

Dilencilik online, iş olsun diye denedim veriyor. Temu'dan alacak bir şey yokki.

1769369716946.webp

Dostum konuyu okumadın mı? Yurtdışından ürün satışı kalktı. İstesen de yurtdışından ürün alamazsın artık Temu'dan. Şuan sadece Türkiye içi satış yapıyor Temu. Bu kupon alma yöntemi de o ürünler için.

Dostum konuyu okumadın mı? Yurtdışından ürün satışı kalktı. İstesen de yurtdışından ürün alamazsın artık Temu'dan. Şuan sadece Türkiye içi satış yapıyor Temu. Bu kupon alma yöntemi de o ürünler için.
Kafası iyi olup geliyorlar okuma falan yok yurtdışından ürün kapanalı birkaç gün oldu shein için dün de temu kapandı yurtdışı için ama yurtiçi devam ediyor. Yani demek istediğim kimse okumadan etmeden dünyadan habersiz yaşıyorlar.

Adamlar vergiler dahil 150tlye alabildiğimiz urunu 500tlye koymuşlar. Bu millete hakmi yazıklar olsun

şimdi ben sipariş vericem temudan alabiliyor muyum geliyor mu tr ye anlamadım. Satın alabiliyorum suan gelir mi ?

Kafası iyi olup geliyorlar okuma falan yok yurtdışından ürün kapanalı birkaç gün oldu shein için dün de temu kapandı yurtdışı için ama yurtiçi devam ediyor. Yani demek istediğim kimse okumadan etmeden dünyadan habersiz yaşıyorlar.
Dostum 1 ncisi kafam iyi değil gayet okuma yazmam yerinde
2 ncisi insanlara önyargı ile yaklaşamazsın bunun kim veya nasıl olduğu ilgilendirmez
3 ncüsü anlayamadım anlatılanı yurtdışımı içimi onu kesin olarak anlamak için sordum iyi bir yaklaşım ile gelmişken senin bu yaptığın davranış hiç hoş değil

Geri