En ucuz sistemi bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

hocam babayın hayrına bi ddr5 ram fırsatı :D
anlık cekmesi cok önemli telegram botları nasıl yapıyorsa cok seri bildiriyor ben bakana kadar yemiş oluyorlar...
Sistem parçalarını tek tek çekme üzerine çalışıyorum ama yakın zamanda zor gibi hocam

Örnek: V3 Farkı

Diyelim ki Ryzen 7 7800X3D ve RTX 5070bir sistem arıyorsunuz.
  • Doğrudan bu özelliklerle satılan sistemlere baktığınızda en ucuz fiyat 75.000 TL görünüyor olabilir.
  • Ancak Enucuzsistem.com V3, arka planda milyonlarca varyasyonu tarıyor ve aslında Ryzen 5 7500F + RTX 5060 Ti olarak listelenen bir sistemi, işlemci ve ekran kartı yükseltmesi yaparak 70.000 TL'ye mal edebileceğinizi size gösteriyor!
Özetle: Biz sizin yerinize milyonlarca olasılığı saniyeler içinde hesaplıyor ve en ucuz "upgrade" yolunu buluyoruz.

V3 ile Neler Değişti?

• Akıllı Komponent Taraması: Artık sadece baz (giriş) modelleri değil; sistem içindeki İşlemci ve Ekran Kartı yükseltme opsiyonlarını da fiyat karşılaştırmasına dahil ediyoruz.
  • Gerçek Fiyat Analizi: Bir sistemin işlemcisini veya ekran kartını değiştirdiğinizde, diğer sitelerdeki benzer konfigürasyonlarla oluşan fiyat farkını anında görebilirsiniz.
  • Kredi Kartı & Taksit Entegrasyonu: İşte V3’ün en güçlü yanı! Seçtiğiniz özelleştirmelerle birlikte, istediğiniz taksit sayısındaki son fiyatları da hesaplıyoruz.
  • Milyonlarca Varyasyon, Tek Sonuç: Arka planda milyonlarca farklı kombinasyonu tarıyor ve bütçenize en uygun olan "o tek sistemi" karşınıza çıkarıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Hazır sistem satan farklı sitelerdeki bilgisayar toplama seçeneklerini tek bir ekranda toplayan bir web sitesi geliştirdim. https://enucuzsistem.com/, istediğiniz donanım bileşenlerine sahip sistemleri kolayca karşılaştırmanıza ve en uygun fiyatlı seçeneği zahmetsizce bulmanıza yardımcı oluyor.

Yeni Eklenen Özellikler

• RAM tipi filtresi
  • RAM kapasitesi filtresi
  • Depolama boyutu filtresi
  • VRAM filtresi
  • Filtrelerde, ilgili kriteri sağlayan sistem sayısını gösteren sayaç
  • Anakart marka filtresi
  • Anakart çipset filtresi
  • Çapraz filtreleme özelliği
  • Fiyat geçmişi (bu geceden itibaren kayıt almaya başlayacak)
  • Taksitli fiyat karşılaştırma
  • PSU ve kasa marka filtresi
  • Kart ve taksit sayısına göre taksitli fiyat filtresi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eline sağlık

Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yardım lazım olursa destek atabilirim aslinda
Teklifiniz için çok teşekkür ederim hocam. Önceliğim şu anda AI destekli bir sistem seçme yardımcısı. Aslında fena bir noktaya gelmedi ancak kullanıma açmadan önce optimize etmeye çalışıyorum. Yakın zamanda konusunu açıp geri bildirim toplamayı hedefliyorum.

Teşekkürler hocam

Teklifiniz için çok teşekkür ederim hocam. Önceliğim şu anda AI destekli bir sistem seçme yardımcısı. Aslında fena bir noktaya gelmedi ancak kullanıma açmadan önce optimize etmeye çalışıyorum. Yakın zamanda konusunu açıp geri bildirim toplamayı hedefliyorum.
AI işi maliyetli olur AI simulated olabilir belki ama onu mesela openai dan falan mı almayı düşünüyorsun? Ai seçici için sorgu başı para alman falan gerekebilir veya aylık üyelik. Ama if else ile vs yapacaksan o başka, ama o zaman da ona ai diyemeyiz

AI işi maliyetli olur AI simulated olabilir belki ama onu mesela openai dan falan mı almayı düşünüyorsun? Ai seçici için sorgu başı para alman falan gerekebilir veya aylık üyelik. Ama if else ile vs yapacaksan o başka, ama o zaman da ona ai diyemeyiz
Hocam maliyetli ama tahmin ettiginiz kadar degil eminim ki siteye her girende kullanmaz amacım ai toollarını ögrenmek bunu boş bir projede yapmak yerine kendi projeme entegre etmeyi denerken ögreneyim dedim. Maliyetler çok yüseklirse çözüm bulana kadar askıya alırım ama denemelerimdeki maliyetleri aylığa vurunca kabul edilebilir geliyor o kadarı da halkımıza hizmetimiz olsun :LOL:

Hocam maliyetli ama tahmin ettiginiz kadar degil eminim ki siteye her girende kullanmaz amacım ai toollarını ögrenmek bunu boş bir projede yapmak yerine kendi projeme entegre etmeyi denerken ögreneyim dedim. Maliyetler çok yüseklirse çözüm bulana kadar askıya alırım ama denemelerimdeki maliyetleri aylığa vurunca kabul edilebilir geliyor o kadarı da halkımıza hizmetimiz olsun :LOL:
Eline sağlık proje için. Danışabilirsin de bana. Kendim yapmak istiyordum böyle bir şey ama vakit bulamamıştım. Valla gerçek projelerde ai toolu aylık aboneliğe bağlaman gerekebilir. En azından günlük 3-5 soruyu bedava yapıp gerisini paralı yapabilirsin. Zaten alsat yapan insanlar devamlı senin siteni kullanacak kişiler olacaktır. Onlar da kesin para verirler sana bu arada.

Eline sağlık proje için. Danışabilirsin de bana. Kendim yapmak istiyordum böyle bir şey ama vakit bulamamıştım. Valla gerçek projelerde ai toolu aylık aboneliğe bağlaman gerekebilir. En azından günlük 3-5 soruyu bedava yapıp gerisini paralı yapabilirsin. Zaten alsat yapan insanlar devamlı senin siteni kullanacak kişiler olacaktır. Onlar da kesin para verirler sana bu arada.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Benim için daha çok bir hobi diyebilirim. Hayatın stresinden uzaklaşmak için ilgilendiğim bir proje. Zaten ilk prototipi arkadaşlarıma bir sistem kurmak için yapmıştım daha sonra vakit buldukça baştan yazıp bu hale getirdim.
Ödeme konusunda ise sitenin ziyaretçi sayısı çok yüksek değil. Bu yüzden şimdilik ücretsiz yapmanın sorun yaratacağını düşünmüyorum rate limiter yeterli olur diye düşünüyorum.

Şimdilik öyle ama altyapıyı da öyle tasarla bence sonradna tek tuşla böyle deaktif edebilecek veya belli günlük sorgu sayısı gibi.

Hocam amazondan sponsorluk mu aldınız
Yok hocam gelir ortaklığı denilen bir sistem var başvuruyorsunuz sizin seçtiğiniz ürünlere özel referanslı link veriyor onları reklamımsı bir yapıya soktum öyle gösteriyorum çok zor değil neredeyse herkese açık

PC Toplama Sihirbazı geliştirme aşamasında. Çıkışında hepsiburada amazon trendyol'unda olmasını planlıyorum
1769380588581.webp

Sadece hazır sistemler var galiba şuan
Sende akakçe gibi yapsan mükemmel olabilir tek tek parça fiyatlari gözükse falan
Artık https://enucuzsistem.com/sihirbaz dan pc toplama sihirbazıyla ekledim yakında sistemlerin tek tek toplama fiyatını da gösterebilirim belki

Çok güzel bir site elinize sağlık, bir kaç tavsiyem olacak ama sizin için uğraştırıcı olabilir veya yapılması mümkün de olmayabilir ama yine de sorayım :)
Sistemlerin yanına bir de parça fiyatlarının sitelerden çekilen halini yapmanız mümkün mü ?
Mesela 5070ti en ucuz nerede veya 7800x3d hangi gaming sitesinde en uygun vs. gibi bunları akakçe vs. gibi sitelerden de bakmak mümkün ama oralar çoğu zaman doğru veriyi vermiyor.
Tek tek göstermiyorum ama pc sihirbazından pc toplamayı tek tek seçerek yapıp ne kadar geldigini görebiliyorsunuz artık

hocam ben çok bilmiyorum nasıl olur yapılır mı ama eğer yapılıyorsa hoş olur tüm parçaların tek tek alındığındaki fiyatıda gösterseniz güzel olur daha ucuza geliyorsada hem indirimliymiş gibi gösterebilirsiniz, birde güzel site olmuş elinize sağlık cidden başarılarınızın devamını dilerim. İyi Forumlar
Hocam pc toplama sihirbazını ekledim artık tek tek seçerek ne kadara geldigini görebilirsiniz

Son düzenleme:

PC Toplama Sihirbazı geliştirme aşamasında. Çıkışında hepsiburada amazon trendyol'unda olmasını planlıyorum Alıntıyı görüntüle

Artık https://enucuzsistem.com/sihirbaz dan pc toplama sihirbazıyla ekledim yakında sistemlerin tek tek toplama fiyatını da gösterebilirim belki

Tek tek göstermiyorum ama pc sihirbazından pc toplamayı tek tek seçerek yapıp ne kadar geldigini görebiliyorsunuz artık

Hocam pc toplama sihirbazını ekledim artık tek tek seçerek ne kadara geldigini görebilirsiniz
Eline sağlık, bilgisayarcilara ve arkadaşlarıma atıyorum sitenizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,041
Üyeler
189,202
Son üye
pato384
Geri