poco f5 çok rahat bulunuyorOnları 10k ya bulamaz hocam
poco f5 çok rahat bulunuyorOnları 10k ya bulamaz hocam
Temiz bulabilirse çok iyi olur. X6 pro çok daha iyi ama o fiyatlarda f5 de mükemmelpoco f5 çok rahat bulunuyor
arkadaş ikinci el alıcakmış 0 olarak alınmaz 2 modelde zatenTemiz bulabilirse çok iyi olur. X6 pro çok daha iyi ama o fiyatlarda f5 de mükemmel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben sıfır olarak önermiştim
Bulabiliyosa x6 pro bulamıyosa f5 çok mantıklı kamerada geri gelir onun dışında o fiyatlardaki iPhoneları tokatlar iki cihazdaarkadaş ikinci el alıcakmış 0 olarak alınmaz 2 modelde zaten
x6 pro önerdim ama edit işlerinde x6 pro verimlimi bilmiyorum ayrıca poco f5 daha komple bir cihaz x6 pro da kronik ısınma ve batarya sorunu var poco f5 in işlemcisi ile yakın işlemciler ve poco f5 ısınmıyor neredeyse güç tüketimide daha iyi ayrıca arkadaş 12 pro bulduğunu söylemiş 12 pro alınır o zaman yd olması dert edilmeyecek ise 2 telefondanda daha iyiBulabiliyosa x6 pro bulamıyosa f5 çok mantıklı kamerada geri gelir onun dışında o fiyatlardaki iPhoneları tokatlar iki cihazda
hocam o fi1yata ne bekliyosunuz yd fiyatına göre çok iyiPro Plus 5g yakın bir dostumda var rezalet bişi xiaominin sadece bazı Mİ serileri alınır
Arkadaşlar YD olması hiç umrumda değil zaten arayanım falan yok sadece ailemle iletişime geçiyorum bazen onun içinde 2. Bir TR iPhone’um var benim İOS isteme sebebim ise ben kaç yıllık 8 Plus kullanırken çok iyi editler yapıyordum kalite mükemmel di ekran kaydı vs alırken ama “Sözde” 8 plus dan daha iyi olan Mİ 11T PRO onun kadar akıcı vs değildi ekran kaydı kalitesi kayıt alırken bişey yoktu ama kaydı izlerken 15fps gibiydi ve şunu da söyleyeyim evet 8 Plus ısınıyordu ama soğutucu kullandığım için kaç yıldır hiç sorun çıkarmadı.x6 pro önerdim ama edit işlerinde x6 pro verimlimi bilmiyorum ayrıca poco f5 daha komple bir cihaz x6 pro da kronik ısınma ve batarya sorunu var poco f5 in işlemcisi ile yakın işlemciler ve poco f5 ısınmıyor neredeyse güç tüketimide daha iyi ayrıca arkadaş 12 pro bulduğunu söylemiş 12 pro alınır o zaman yd olması dert edilmeyecek ise 2 telefondanda daha iyi
Neden iOS cihaza karşısınız ?hocam o fi1yata ne bekliyosunuz yd fiyatına göre çok iyi
o paraya alacagınız her iphone toplama olurArkadaşlar merhaba başlıktan da yazdığım üzere 10k yı geçmeyecek İOS telefon arıyorum iOS isteme sebebim ise telefon da ağır iş yapıyorum bu yüzden performansı ve stabilizasyonu iyi olan bişi lazım daha önceden de iPhone 8 Plus kullanıyordum şimdi biraz daha iyisini almaya karar verdim benim bulduklarım aşağıda.
Bulduklarım:
1. iPhone 12 Mini ( Full orjinal )
2. iPhone 12 PRO(Ekran değişen PilServis)
13 mini bulmaya bak. 12 mini ile çok fark var.Arkadaşlar merhaba başlıktan da yazdığım üzere 10k yı geçmeyecek İOS telefon arıyorum iOS isteme sebebim ise telefon da ağır iş yapıyorum bu yüzden performansı ve stabilizasyonu iyi olan bişi lazım daha önceden de iPhone 8 Plus kullanıyordum şimdi biraz daha iyisini almaya karar verdim benim bulduklarım aşağıda.
Bulduklarım:
1. iPhone 12 Mini ( Full orjinal )
2. iPhone 12 PRO(Ekran değişen PilServis)
karşı değilim çift cihaz kullanıyorum biri iphone zaten. ama eski ve yd iphone almaktansa düşük bütçede kayıt yapılabilecek bi android almak daha mantıklı. ben samsung severim ana cihazım s25 ultra ama zamanında bütçem kısıtlıyken yd xiaomi çok kullandım. yd iphone göre çok daha mantıklıArkadaşlar YD olması hiç umrumda değil zaten arayanım falan yok sadece ailemle iletişime geçiyorum bazen onun içinde 2. Bir TR iPhone’um var benim İOS isteme sebebim ise ben kaç yıllık 8 Plus kullanırken çok iyi editler yapıyordum kalite mükemmel di ekran kaydı vs alırken ama “Sözde” 8 plus dan daha iyi olan Mİ 11T PRO onun kadar akıcı vs değildi ekran kaydı kalitesi kayıt alırken bişey yoktu ama kaydı izlerken 15fps gibiydi ve şunu da söyleyeyim evet 8 Plus ısınıyordu ama soğutucu kullandığım için kaç yıldır hiç sorun çıkarmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden iOS cihaza karşısınız ?
En azından android gibi olmaz yanlış mıyım ?o paraya alacagınız her iphone toplama olur
Dediğim gibi yapacağım işlerde anca iPhone idare ediyor gibi android de yüksek cihazlar gerekiyor 15-20k aralığındakarşı değilim çift cihaz kullanıyorum biri iphone zaten. ama eski ve yd iphone almaktansa düşük bütçede kayıt yapılabilecek bi android almak daha mantıklı. ben samsung severim ana cihazım s25 ultra ama zamanında bütçem kısıtlıyken yd xiaomi çok kullandım. yd iphone göre çok daha mantıklı
hayır android gibi olur iphone işinde daha fazla sahtekarlık dönüyor insanlar android tercih etmedigi için iphone yd alınıcaksa kapalı kutu yada tr garantili kapalı kutu gerisi patlak toplama hepEn azından android gibi olmaz yanlış mıyım ?