Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
usta bende vardı bozuldu ya geçen sene kim yapar bunu
usta bende vardı bozuldu ya geçen sene kim yapar bunu
bendede anker liberty 4 anc vardi sanaliletisim servise gonderdim bana liberty 5 vericeklerini soylediler ama 1500 tl istediler sol kulagin silikon tutan kismi silikonu tutmuyordu kulakta kaliyordu takinca suan musteri hakem heyetine mi gotursem yoksa kabul mu etsem diyorum goturursem kazanirim buyuk ihtimalle ama 3 ay kulakliksiz kalmakta bilemedim yani...sanırsam burası reis bi iletişime geç sana zahmet![]()
Anker Resmi Distribütör | Akıllı Elektronik Ürünler – Anker-TR
Bluetooth kulaklık, hoparlör, robot süpürge, taşınabilir projeksiyon ve şarj ürünleri Anker Resmi Distribütör Çevrimiçi Mağazası anker-tr.com'da.www.sanaliletisim.com
yetkili bunlar knk ben sonrasına karışmambendede anker liberty 4 anc vardi sanaliletisim servise gonderdim bana liberty 5 vericeklerini soylediler ama 1500 tl istediler sol kulagin silikon tutan kismi silikonu tutmuyordu kulakta kaliyordu takinca suan musteri hakem heyetine mi gotursem yoksa kabul mu etsem diyorum goturursem kazanirim buyuk ihtimalle ama 3 ay kulakliksiz kalmakta bilemedim yani...
Ver gitsin ugrasma. Yapabiliyorsan pazarlık yapbendede anker liberty 4 anc vardi sanaliletisim servise gonderdim bana liberty 5 vericeklerini soylediler ama 1500 tl istediler sol kulagin silikon tutan kismi silikonu tutmuyordu kulakta kaliyordu takinca suan musteri hakem heyetine mi gotursem yoksa kabul mu etsem diyorum goturursem kazanirim buyuk ihtimalle ama 3 ay kulakliksiz kalmakta bilemedim yani...