Laptopu ilana koydum, fiyat nasıl?

Garantisi bitmis . En az 2 yil kullanılmış. O fiyata 5060 sıfır laptop alınır

Ramlerden 30 35 e belki gidebilir. Ama taksit olayı olmadığı için satılması zor. Takasa gitmen daha karlı senin için okul açılmaya yakın takas teklifleri gelebilir

Ramlerden 30 35 e belki gidebilir. Ama taksit olayı olmadığı için satılması zor. Takasa gitmen daha karlı senin için okul açılmaya yakın takas teklifleri gelebilir
masaüstüne geçmeyi düşünüyorum onun için para lazım neyle takas yapabilirim ki?

masaüstüne geçmeyi düşünüyorum onun için para lazım neyle takas yapabilirim ki?
Ekran kartı, ram üstü nakit, ssd üstü nakit veya anakart+işlemci+ram bundle ı gibi. Hesabını kitabını sen yapacaksın. Gözüne çarpan komponentlere bakıp takas teklifi yapabilirsin.

Masaüstü ilanlarına bak filtrele den laptop takas falan öyle daha hızlı işlem yapabilirsin.

Ekran kartı, ram üstü nakit, ssd üstü nakit veya anakart+işlemci+ram bundle ı gibi. Hesabını kitabını sen yapacaksın. Gözüne çarpan komponentlere bakıp takas teklifi yapabilirsin.
aslında hazır oem sistemlerden bakıyordum parça parça toplamak için çok zamanım yok o yüzden nakit gerekiyor. Onun yerine arkadaşın dediği gibi 30-35 falan bir şeylere indirebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaüstü ilanlarına bak filtrele den laptop takas falan öyle daha hızlı işlem yapabilirsin.
mantıklı baya teşekkürler.

aslında hazır oem sistemlerden bakıyordum parça parça toplamak için çok zamanım yok o yüzden nakit gerekiyor. Onun yerine arkadaşın dediği gibi 30-35 falan bir şeylere indirebilirim.

mantıklı baya teşekkürler.
O sizin bileceğiniz iş hocam

40a sıfır 5060 laptop link atsana
Depodan düşüyor zaman zaman

O sizin bileceğiniz iş hocam

Depodan düşüyor zaman zaman
depodan düşüyor derken? en düşük 5060lı laptop 50a satılıyor da. Arkadaş 40a sıfır 5060 laptop alırsın dedi link atarsa sıcak fırsatta paylaşalım...

yanlış anlama kendimide dahil ediyorum buna bizim milletimizin ikinci el ürünleri kıymetli :) o fiyatlara sıfır 4060 gpulu laptop var zaten hatta indiirm takip ederek 45k civarına 5060lı cihazda yakalarsın, nitro 5 acer aspir kasasının devamı garantisi bitik tam piyassını arştırmadım fakat kendim alacak olsam 28 30 bin verirdim maksimum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,410
Üyeler
189,439
Son üye
kazulet33
Geri