Atk dragonfly a9 pro takılma sorunu

Hymuss

80+
Reaksiyon skoru
12
atk dragonfly a9 pro aldım bugün elime ulaştı voyundayken takılma oluyor 4k hz de kullanıyorum fakat gene aynı sorun doungle uzak mesafede değil 1 metre var yok arasında şarjıda var bilen birisi yardımcı olursa sevinirim mouse ayarında uzak mesafe gibi bi ayar vardı doungle uzakta olsa bile kopma olmaması için onuda açtım ama nafile

atk dragonfly a9 pro aldım bugün elime ulaştı voyundayken takılma oluyor 4k hz de kullanıyorum fakat gene aynı sorun doungle uzak mesafede değil 1 metre var yok arasında şarjıda var bilen birisi yardımcı olursa sevinirim mouse ayarında uzak mesafe gibi bi ayar vardı doungle uzakta olsa bile kopma olmaması için onuda açtım ama nafile
kullandığınız mouse padi değiştirmeyi deneyin bende de plus modeli var her mousepadde düzgün çalışmıyor

kullandığınız mouse padi değiştirmeyi deneyin bende de plus modeli var her mousepadde düzgün çalışmıyor
ulugamesden hybrid modeli yeni aldım oda dün elime ulaştı
ve kutunun içinden şarj için kablo çıkmıştı onun ucundada atk yazan bişey çıktı ucunda doungle vardı oraya taksam kabloyuda monitörün altına koysam yani doungleyi yakınlaştırmak içinmi böyle bişey yapılmış?

ulugamesden hybrid modeli yeni aldım oda dün elime ulaştı
ve kutunun içinden şarj için kablo çıkmıştı onun ucundada atk yazan bişey çıktı ucunda doungle vardı oraya taksam kabloyuda monitörün altına koysam yani doungleyi yakınlaştırmak içinmi böyle bişey yapılmış?
kutunun içinden bir tane dongle bir tane çok hafif type c şarj kablosu çıkıyor dongleyi cihaza takıp kullanıyorsunuz bende uzatma kablosu falan çıkmamıştı atk hubdan firmware güncellemesi yaptınız mı

kutunun içinden bir tane dongle bir tane çok hafif type c şarj kablosu çıkıyor dongleyi cihaza takıp kullanıyorsunuz bende uzatma kablosu falan çıkmamıştı atk hubdan firmware güncellemesi yaptınız mı
nasıl yapıcam?

Güncellemeyi kabloya bağlayıp yapın

tamam yapıyorum kabloyu takınca güncelleme çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1769514227491.webp
burada a9 pro yok ultime fln var yukarıwsında

Atk da takılma sorunu driver güncellemesiyle çözülüyor. Birkaç arkadaş bu şekilde söylemişti.

1769514239587.webp
1769514257699.webp

Benim ayarlarım bu şekilde sizde yapabilirsiniz

Ripple correction ve straight line correctionu kesinlikle kapatın gecikme artmasın üstündeki açık olsun key debounde delay 2ms üstünde olsun bazıları 2ms altında çift tıklama sorunu yaşamış

Driveri kesinlikle kurun büyük ihtimak o sebeble takılıyor.. onun dışında başka yüzeyde deneyin tepkisi nasıl?

ben nasıl yüklicem yukarda ss attım a9pro yazmıoyr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1769515161452.webp
şimdi napıcam?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749