canimbenes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam haklısınız benimkide yanyana 2 tane 27 '' takınca sığmayacak gibi duruyor. Kasayıda alta koymaya inan içim el vermiyo kasaya bu kadar para harcadıktan sonra görmek istiyorum bi yandan.Ortalama aynı boy masa aynı kasa aynı ölçü monitör mikrofon bile aynıikinci monitör için çiftli pistonlu monitör kolu aldım ikinci 27 büyük geldi dik kullandım alanı öldürdü sattım 24 aldım 27 yanına güzel durmuyor en son kasayı yere aldım 24 ü sattım 27 yanına dik koyunca aynı ölçüde bir monitör aradım öyle bir ürün yok uzun lafın kısası ya kasa yere inecek yanına 27 yada hiç elleme böyle kalsın gayet sade ama güzel
Hocam çok tatlı duruyomuş ya acaba fiyatları ne bandda çok merak ettim. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Setup çok güzelmiş hocam. 24 dik koyulduğunuda cidden uzun duruyomuş ama benim gözüme batmadı çok fazla. Sanırım iki monitör arasında bu kadar mesafe bırakmazdım gibi.
Çok tatlı duruyo hocam. Konudan bağımsız 3D Printerdan bu tarz figürleri basıp bende süslemeyi planlıyorum çok tatlı durmuş.Buyur benim setup . Fikir verir belki 27 ve 24
![]()
alou4v7.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 4000×3000 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: alou4v7hizliresim.com
![]()
ixhasin.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 4624×3468 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ixhasinhizliresim.com
![]()
sbc95wa.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 4624×3468 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: sbc95wahizliresim.com
Hocam çok iyi duruyo valla maşallah27" monitörün tam yanına yüksekliği kadar olan 16" monitörler var monitörün devamı gibi duruyor onlar güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende böyle kullaniyorum
masa 180 cm
2 tane 27" monitor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sisteme aşık oldum mükemmel duruyo valla