27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

Ortalama aynı boy masa aynı kasa aynı ölçü monitör mikrofon bile aynı 🥲 ikinci monitör için çiftli pistonlu monitör kolu aldım ikinci 27 büyük geldi dik kullandım alanı öldürdü sattım 24 aldım 27 yanına güzel durmuyor en son kasayı yere aldım 24 ü sattım 27 yanına dik koyunca aynı ölçüde bir monitör aradım öyle bir ürün yok uzun lafın kısası ya kasa yere inecek yanına 27 yada hiç elleme böyle kalsın gayet sade ama güzel
Hocam haklısınız benimkide yanyana 2 tane 27 '' takınca sığmayacak gibi duruyor. Kasayıda alta koymaya inan içim el vermiyo kasaya bu kadar para harcadıktan sonra görmek istiyorum bi yandan.

Hocam çok tatlı duruyomuş ya acaba fiyatları ne bandda çok merak ettim. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Alıntıyı görüntüle

ana monitör 27 inç yan monitör Fazeon X24f165s 23.8
Setup çok güzelmiş hocam. 24 dik koyulduğunuda cidden uzun duruyomuş ama benim gözüme batmadı çok fazla. Sanırım iki monitör arasında bu kadar mesafe bırakmazdım gibi.

Buyur benim setup . Fikir verir belki 27 ve 24
Çok tatlı duruyo hocam. Konudan bağımsız 3D Printerdan bu tarz figürleri basıp bende süslemeyi planlıyorum çok tatlı durmuş.
27" monitörün tam yanına yüksekliği kadar olan 16" monitörler var monitörün devamı gibi duruyor onlar güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende böyle kullaniyorum
masa 180 cm
2 tane 27" monitor
Hocam çok iyi duruyo valla maşallah :D Muhtemelen 24 inc alıp bende sizinki gibi yana koyacağım. Aşırı hoşuma gitti sisteminiz. Nazar değmesin.

Hocam sisteme aşık oldum mükemmel duruyo valla

Hocam çok iyi duruyo valla maşallah :D Muhtemelen 24 inc alıp bende sizinki gibi yana koyacağım. Aşırı hoşuma gitti sisteminiz. Nazar değmesin.
eyvallah hocam sağolun. bence kesinlikle iki tane tekli monitör kolu alın ben öyle kullanıyorum aşırı rahtlatıyor kullanım ve yer kaplama açısından

valla tam devamıymış gibi duruyor cidden güzel ama pahalıydı sanırım bunlar bakayım bi

eyvallah hocam sağolun. bence kesinlikle iki tane tekli monitör kolu alın ben öyle kullanıyorum aşırı rahtlatıyor kullanım ve yer kaplama açısından
Haklsınız hocam bencede çok mantıklı o şekilde kullanmak. Sizce şu tarz ucuz bişey almak mantıksız mı olur? Zaten tek yapacağım yandan discord, apple müzik gibi uygulamaları kullanmak olucak.

Amacım kullanışlılık olduğu için 27nin yanına 22 koydum 😄 ne kadar güzel durduğu tartışılır tabi

Haklsınız hocam bencede çok mantıklı o şekilde kullanmak. Sizce şu tarz ucuz bişey almak mantıksız mı olur? Zaten tek yapacağım yandan discord, apple müzik gibi uygulamaları kullanmak olucak.

arkadaşın kullandığı monitör
Zeuslap P16KF.

27 inç monitöre dikey şekilde 15.6 veya 16 inç taşınabilir monitörler uyuyor ölçü olarak. Ben fiyatlarına baktığımda 4k modeli ile 1080p-2k modelde çok fiyat farkı görmeyince kaptım direkt.

monitör konusunu @Tayfunns hocam daha iyi bilir

güzel durmuyor hocam, eşit orantıda bir monitör almanı tavsiye ederim, arkadaşların dediği gibi kasayı yere indirip, monitör kolu ile yan yana kullannmak daha iyi olur kanaatindeyim.

Hocam haklısınız benimkide yanyana 2 tane 27 '' takınca sığmayacak gibi duruyor. Kasayıda alta koymaya inan içim el vermiyo kasaya bu kadar para harcadıktan sonra görmek istiyorum bi yandan.

Hocam çok tatlı duruyomuş ya acaba fiyatları ne bandda çok merak ettim. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Setup çok güzelmiş hocam. 24 dik koyulduğunuda cidden uzun duruyomuş ama benim gözüme batmadı çok fazla. Sanırım iki monitör arasında bu kadar mesafe bırakmazdım gibi.

Çok tatlı duruyo hocam. Konudan bağımsız 3D Printerdan bu tarz figürleri basıp bende süslemeyi planlıyorum çok tatlı durmuş.

nasıl rahat ediyorsanız öyle kullanın hocam bende yan ekran bakarken 27 düşünüyordum ama masam 160 cm oldugundan 24 daha şık durur diye düşündüm öylede oldu

Yalnız harika Durmuş
evet ilk gördüğümde bende baya beğenmiştim tam sıfıra sıfır nerdeyse boyları

Teşekkürler hocam tekrardan uğraşınız için. İyi forumlar <3
rica ederim. bu arada ben yan monitörü biraz daha sol arka köşeye alarak kullanıyorum hem büyük olduğu için hemde iki monitör yan yana durunca ben onları illaki arasında boşluk bırakmadan kullanmak isterim o da beni yorar.

iyi forumlar..

27" monitörün tam yanına yüksekliği kadar olan 16" monitörler var monitörün devamı gibi duruyor onlar güzel

bende böyle kullaniyorum
masa 180 cm
2 tane 27" monitor
güzel setup hocam hayırlı olsun :D yukarda da dedim gibi 180 üstüne 27 gider 160 a 24 ideal kasa masanın üstündeyse tabi

evet ilk gördüğümde bende baya beğenmiştim tam sıfıra sıfır nerdeyse boyları

rica ederim. bu arada ben yan monitörü biraz daha sol arka köşeye alarak kullanıyorum hem büyük olduğu için hemde iki monitör yan yana durunca ben onları illaki arasında boşluk bırakmadan kullanmak isterim o da beni yorar.

iyi forumlar..
Yazdım arkadaşa nereden buluruz diye fiyatı boyuna göre iyiyse değerlendirilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,132
Üyeler
188,528
Son üye
aytaco
Geri