Shein indirimli ürünler

14 ve 20 Ocak gelen gümrükte bekleyen 4 kargom var. Dün 26 ocakta gelmiş 2 kargom da bekliyor

29 aralıkta sipariş verdiğim sipariş halen gümrükten geçemedi, shein bugün tam ücret iadesi yapacağını söyledi hadi hayırlısı.

örneğin ürün 6 şubat sonrası geldi ve vergi kesildi bende almak istemiyorum öyle bir şey yapılabiliyor muyuz
Evet almak istemediğinizi iade etmek istediğinizi söylerseniz ürün geri gider. ancak diyelim 150 liralık şey aldınız 100 lira geliyor iade olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün vergisi için ödediğiniz tutar iade edilmiyor yani

Evet almak istemediğinizi iade etmek istediğinizi söylerseniz ürün geri gider. ancak diyelim 150 liralık şey aldınız 100 lira geliyor iade olarak.

Ürünün vergisi için ödediğiniz tutar iade edilmiyor yani
şimdi vergiyi ödedik ama yinede vergi koyarlar mı

örneğin ürün 6 şubat sonrası geldi ve vergi kesildi bende almak istemiyorum öyle bir şey yapılabiliyor muyuz
Henüz 6 şubat sonrası bu gibi durumlarda ne yaşanayacağı kimse bilmiyor, o yüzden net cevap alamazsınız. Yeni gümrük düzenlemesi 6 şubat itibarıyla yürürlükte olacak ve hepsini bizzat yaşayarak tecrübe edeceğiz.

Arkadaşlar bende böyle diyor da uçağa bile verilmemiş ne yapmam gerekiyor 8 ocakta sipariş verdim 9 ocaktan sonra kargoda hareket olmamış
1000332010.webp

şimdi vergiyi ödedik ama yinede vergi koyarlar mı
Koyabilirler, kesin bir şey yok ancak ben koyabileceklerini düşünüyorum.

20 ocak hala havaalanında. Ne yapacağız iptal mi edelim?
Siz iptal edemiyorsunuz kargoya verilen ürünleri, kargo gelince vergi ile gelirse iade edersiniz ürünün ücretini iade alırsınız. Eğer tahmini teslimat tarihi geçerse ve aradan birkaç gün daha geçerse ona rağmen halen gümrükte gösterirse tam ücret iadesi alırsınız. Bende 28-4 şubat gösteriyor tahmini teslimat. 10 şubatta falan halen gümrükte gözükürse ücret iadesi alırsınız.

Geri