örneğin ürün 6 şubat sonrası geldi ve vergi kesildi bende almak istemiyorum öyle bir şey yapılabiliyor muyuzHerkeste oyle bekliyoruz gelir diye düşünüyorum ama 6 sindan önce
Evet almak istemediğinizi iade etmek istediğinizi söylerseniz ürün geri gider. ancak diyelim 150 liralık şey aldınız 100 lira geliyor iade olarak.örneğin ürün 6 şubat sonrası geldi ve vergi kesildi bende almak istemiyorum öyle bir şey yapılabiliyor muyuz
şimdi vergiyi ödedik ama yinede vergi koyarlar mıEvet almak istemediğinizi iade etmek istediğinizi söylerseniz ürün geri gider. ancak diyelim 150 liralık şey aldınız 100 lira geliyor iade olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürünün vergisi için ödediğiniz tutar iade edilmiyor yani
Henüz 6 şubat sonrası bu gibi durumlarda ne yaşanayacağı kimse bilmiyor, o yüzden net cevap alamazsınız. Yeni gümrük düzenlemesi 6 şubat itibarıyla yürürlükte olacak ve hepsini bizzat yaşayarak tecrübe edeceğiz.örneğin ürün 6 şubat sonrası geldi ve vergi kesildi bende almak istemiyorum öyle bir şey yapılabiliyor muyuz
Bence 14 Ocak falan bizim küçük kargolar uçakta kayboldu muhtemelensonradan verilenler geçiyor da 14-20 gibi tarihlerde inenler hala bekliyor. 7-8 siparişim kaldı orda
Alıntıyı görüntüle
kanım dondu
denedim iptal olmuyor20 ocak hala havaalanında. Ne yapacağız iptal mi edelim?
Arkadaşlar bende böyle diyor da uçağa bile verilmemiş ne yapmam gerekiyor 8 ocakta sipariş verdim 9 ocaktan sonra kargoda hareket olmamış Alıntıyı görüntüle
Ne yapmak gerekiyor acabadenedim iptal olmuyor
Alıntıyı görüntüle
bendede böyle fiyor
Koyabilirler, kesin bir şey yok ancak ben koyabileceklerini düşünüyorum.şimdi vergiyi ödedik ama yinede vergi koyarlar mı
Siz iptal edemiyorsunuz kargoya verilen ürünleri, kargo gelince vergi ile gelirse iade edersiniz ürünün ücretini iade alırsınız. Eğer tahmini teslimat tarihi geçerse ve aradan birkaç gün daha geçerse ona rağmen halen gümrükte gösterirse tam ücret iadesi alırsınız. Bende 28-4 şubat gösteriyor tahmini teslimat. 10 şubatta falan halen gümrükte gözükürse ücret iadesi alırsınız.20 ocak hala havaalanında. Ne yapacağız iptal mi edelim?