🔥İndirim Çift Köfte Burger + Patates + İçecek 250TL Migros Yemek

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
430
Köfteci Yusufta geçerli, sepette kupon ile 250TL bir bakın derim.

Köftesi lastik gibi, soya yemeyin, parayı yerim daha iyi diyenler konudan uzaklaşıp butik burgercilere gidebilir.

IMG_9939.webp

Buna o parayı vereceğime 150 liraya 200-250 gram kıyma alır, ekmek, soğan ve baharatlarla harmanlayıp 300 gram köfte harcı yaparım.
Bakkaldan da 2 tane ekmek alıp dolaptaki yoğurtla ayranımı da yaptım mı 3 öğün misler gibi köfte ekmek yerim. Hem daha lezzetli, ucuz ve sağlıklı olur.
Dışarıdan yemek yeme işini bırakın!

Buna o parayı vereceğime 150 liraya 200-250 gram kıyma alır, ekmek, soğan ve baharatlarla harmanlayıp 300 gram köfte harcı yaparım.
Bakkaldan da 2 tane ekmek alıp dolaptaki yoğurtla ayranımı da yaptım mı 3 öğün misler gibi köfte ekmek yerim. Hem daha lezzetli, ucuz ve sağlıklı olur.
Dediğin mantıklı ve bende öyle yapıyorum fakat uğraşmak istemeyenlerde var. Dışarıdan söylemek istediğinde de en iyi ve F/P alternatif burası kalıyor

Dediğin mantıklı ve bende öyle yapıyorum fakat uğraşmak istemeyenlerde var. Dışarıdan söylemek istediğinde de en iyi ve F/P alternatif burası kalıyor

Orta doğulu gibi kazanıyoruz, ama iş harcamaya geldi mi avrupalıdan çok harcıyoruz. Avrupalı halklarda bile bizim kadar dışarıdan yeme tutkusu yok. Yurtta kalan bir öğrencisindir, vaktin çok kısıtlıdır, ya da yemek yapacak sağlığın yoktur anlarım. Fakat bu handikaplara sahip olmayıp devamlı dışarıdan yiyen insanlara üzülüyorum.
Hem maddi açıdan geleceklerini, hem de sağlıklarını öldürüyorlar.

Siyah eldiven eksik.
Bir de bu eskidendi hoca günceli takip edelim artık smash burger oldu her yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk onu yapabilecek imkanı olan adamlar almaz zaten bunu yoksa doğru diyorsun.

Dışarıda yemek olayını bıraktım sakatat çorba hariç. Yapabilsem onu da birakicam. Fikriniz çok mantıklı, en azından ne yediğini bilirsin. Konu da bulunan teklif de güzel yalnız uğraşmak istemiyorum diyenler için.

Uygunsuz davranış
Orta doğulu gibi kazanıyoruz, ama iş harcamaya geldi mi avrupalıdan çok harcıyoruz. Avrupalı halklarda bile bizim kadar dışarıdan yeme tutkusu yok. Yurtta kalan bir öğrencisindir, vaktin çok kısıtlıdır, ya da yemek yapacak sağlığın yoktur anlarım. Fakat bu handikaplara sahip olmayıp devamlı dışarıdan yiyen insanlara üzülüyorum.
Hem maddi açıdan geleceklerini, hem de sağlıklarını öldürüyorlar.
Avrupa'da evinde yemek yapan insanın olmadığı ülkeler var koyun kardeş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,101
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri