Konudan uzaklaş dostum.Köftesi lastik gibi, soya yemeyin, parayı yerim daha iyi.
şaka
güzel paylaşım
Afiyet olsun hocam2 tane domuz köfte 250 lira zaten gömülün
Dediğin mantıklı ve bende öyle yapıyorum fakat uğraşmak istemeyenlerde var. Dışarıdan söylemek istediğinde de en iyi ve F/P alternatif burası kalıyorBuna o parayı vereceğime 150 liraya 200-250 gram kıyma alır, ekmek, soğan ve baharatlarla harmanlayıp 300 gram köfte harcı yaparım.
Bakkaldan da 2 tane ekmek alıp dolaptaki yoğurtla ayranımı da yaptım mı 3 öğün misler gibi köfte ekmek yerim. Hem daha lezzetli, ucuz ve sağlıklı olur.
Dışarıdan yemek yeme işini bırakın!
Dediğin mantıklı ve bende öyle yapıyorum fakat uğraşmak istemeyenlerde var. Dışarıdan söylemek istediğinde de en iyi ve F/P alternatif burası kalıyor
Siyah eldiven eksik.
Knk onu yapabilecek imkanı olan adamlar almaz zaten bunu yoksa doğru diyorsun.Buna o parayı vereceğime 150 liraya 200-250 gram kıyma alır, ekmek, soğan ve baharatlarla harmanlayıp 300 gram köfte harcı yaparım.
Bakkaldan da 2 tane ekmek alıp dolaptaki yoğurtla ayranımı da yaptım mı 3 öğün misler gibi köfte ekmek yerim. Hem daha lezzetli, ucuz ve sağlıklı olur.
Dışarıda yemek olayını bıraktım sakatat çorba hariç. Yapabilsem onu da birakicam. Fikriniz çok mantıklı, en azından ne yediğini bilirsin. Konu da bulunan teklif de güzel yalnız uğraşmak istemiyorum diyenler için.Buna o parayı vereceğime 150 liraya 200-250 gram kıyma alır, ekmek, soğan ve baharatlarla harmanlayıp 300 gram köfte harcı yaparım.
Avrupa'da evinde yemek yapan insanın olmadığı ülkeler var koyun kardeşOrta doğulu gibi kazanıyoruz, ama iş harcamaya geldi mi avrupalıdan çok harcıyoruz. Avrupalı halklarda bile bizim kadar dışarıdan yeme tutkusu yok. Yurtta kalan bir öğrencisindir, vaktin çok kısıtlıdır, ya da yemek yapacak sağlığın yoktur anlarım. Fakat bu handikaplara sahip olmayıp devamlı dışarıdan yiyen insanlara üzülüyorum.
Hem maddi açıdan geleceklerini, hem de sağlıklarını öldürüyorlar.
Avrupa'da evinde yemek yapan insanın olmadığı ülkeler var koyun kardeş