Amazon Fiyat ve Stok Takip Botu (Telegram)

Kişisel olarak saniye başı bile baktırabiliyorum hocam, satın alma botu var bazı kişilerde öyle bir şeye ihtiyacım olmadığı için yapmadım yapılır zor bir şey değil.

Ne yapmak istiyorsunuz

Takip etmesini istediğiniz urlyi atabilir misiniz deneyeyim

İnsanların güveneceğini düşünmüyorum o yüzden uğraşmadım hocam.
ürün azsa olur ama cok ürünse bunu yapmak cok zor. Siz 100 ürüne ne kadar sürede botla baktırabiliyosunuz

ürün azsa olur ama cok ürünse bunu yapmak cok zor. Siz 100 ürüne ne kadar sürede botla baktırabiliyosunuz
Denemedim de eğer gerçekten bu iş ile uğraşıyor olsam 100 ürüne aynı saniyede baktırabilirim hocam zor bir şey değil

Denemedim de eğer gerçekten bu iş ile uğraşıyor olsam 100 ürüne aynı saniyede baktırabilirim hocam zor bir şey değil
Valla nası yaparsın cok merak ediyorum bot koruması olmasa evet belki 100 ürüne 1 snde bakarsın (denemedim ama cok güclü bi bilgisayar gerekir buna da) ama bot koruması var. Paralel istek atarsın 3-5 tanesinden sonrası boşa gider muhtemelen. Denedim ama çok da uğrasmadım benim yapabildiğim 200 ürünü tek tek gezip 3.5 dkda hepsini kontrol edişi

Valla nası yaparsın cok merak ediyorum bot koruması olmasa evet belki 100 ürüne 1 snde bakarsın (denemedim ama cok güclü bi bilgisayar gerekir buna da) ama bot koruması var. Paralel istek atarsın 3-5 tanesinden sonrası boşa gider muhtemelen. Denedim ama çok da uğrasmadım benim yapabildiğim 200 ürünü tek tek gezip 3.5 dkda hepsini kontrol edişi
Webshare üzerinden otomatik rotasyonlu 100 adet proxy alırım aylık zaten tarayıcılar headless olduğu için fazla bir tüketim yapmıyor her tarayıcıya bir proxy atarım sunucu var sunucu üzerinden anlık çalıştırılır hocam
Bot korumasını aştım şuan ki sistemle zaten

Webshare üzerinden otomatik rotasyonlu 100 adet proxy alırım aylık zaten tarayıcılar headless olduğu için fazla bir tüketim yapmıyor her tarayıcıya bir proxy atarım sunucu var sunucu üzerinden anlık çalıştırılır hocam
Bot korumasını aştım şuan ki sistemle zaten
Öyle olur 😆 ben sıfır tl Challenge yapıyorum

Hocam şeyi soracaktım bu bot telegram üzerinde sürekli aktiftir diye düşünüyorum ama arkaplanda açık kalması gerekli mi?

Hocam şeyi soracaktım bu bot telegram üzerinde sürekli aktiftir diye düşünüyorum ama arkaplanda açık kalması gerekli mi?
Program benim sunucuda 7/24 açık hocam sizi sadece telegram ilgilendiriyor, telegram bildirimleri vs açacaksınız

telegram olmayanlar icin chrome eklentisi gelecek mi ?
depo dan 1-2 ürün denk gelse güzel olur

Hocam başka siteler için bot lazım bana link var mı veya yapması zor değilse kendim yapayım
Hangi siteler için nasıl bir şey istiyorsunuz yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım hocam

Geri