Amazon Fiyat ve Stok Takip Botu (Telegram)

Kişisel olarak saniye başı bile baktırabiliyorum hocam, satın alma botu var bazı kişilerde öyle bir şeye ihtiyacım olmadığı için yapmadım yapılır zor bir şey değil.

Ne yapmak istiyorsunuz

Takip etmesini istediğiniz urlyi atabilir misiniz deneyeyim

İnsanların güveneceğini düşünmüyorum o yüzden uğraşmadım hocam.
ürün azsa olur ama cok ürünse bunu yapmak cok zor. Siz 100 ürüne ne kadar sürede botla baktırabiliyosunuz

ürün azsa olur ama cok ürünse bunu yapmak cok zor. Siz 100 ürüne ne kadar sürede botla baktırabiliyosunuz
Denemedim de eğer gerçekten bu iş ile uğraşıyor olsam 100 ürüne aynı saniyede baktırabilirim hocam zor bir şey değil

Denemedim de eğer gerçekten bu iş ile uğraşıyor olsam 100 ürüne aynı saniyede baktırabilirim hocam zor bir şey değil
Valla nası yaparsın cok merak ediyorum bot koruması olmasa evet belki 100 ürüne 1 snde bakarsın (denemedim ama cok güclü bi bilgisayar gerekir buna da) ama bot koruması var. Paralel istek atarsın 3-5 tanesinden sonrası boşa gider muhtemelen. Denedim ama çok da uğrasmadım benim yapabildiğim 200 ürünü tek tek gezip 3.5 dkda hepsini kontrol edişi

Valla nası yaparsın cok merak ediyorum bot koruması olmasa evet belki 100 ürüne 1 snde bakarsın (denemedim ama cok güclü bi bilgisayar gerekir buna da) ama bot koruması var. Paralel istek atarsın 3-5 tanesinden sonrası boşa gider muhtemelen. Denedim ama çok da uğrasmadım benim yapabildiğim 200 ürünü tek tek gezip 3.5 dkda hepsini kontrol edişi
Webshare üzerinden otomatik rotasyonlu 100 adet proxy alırım aylık zaten tarayıcılar headless olduğu için fazla bir tüketim yapmıyor her tarayıcıya bir proxy atarım sunucu var sunucu üzerinden anlık çalıştırılır hocam
Bot korumasını aştım şuan ki sistemle zaten

Webshare üzerinden otomatik rotasyonlu 100 adet proxy alırım aylık zaten tarayıcılar headless olduğu için fazla bir tüketim yapmıyor her tarayıcıya bir proxy atarım sunucu var sunucu üzerinden anlık çalıştırılır hocam
Bot korumasını aştım şuan ki sistemle zaten
Öyle olur 😆 ben sıfır tl Challenge yapıyorum

Hocam şeyi soracaktım bu bot telegram üzerinde sürekli aktiftir diye düşünüyorum ama arkaplanda açık kalması gerekli mi?

Hocam şeyi soracaktım bu bot telegram üzerinde sürekli aktiftir diye düşünüyorum ama arkaplanda açık kalması gerekli mi?
Program benim sunucuda 7/24 açık hocam sizi sadece telegram ilgilendiriyor, telegram bildirimleri vs açacaksınız

telegram olmayanlar icin chrome eklentisi gelecek mi ?
depo dan 1-2 ürün denk gelse güzel olur

Hocam başka siteler için bot lazım bana link var mı veya yapması zor değilse kendim yapayım
Hangi siteler için nasıl bir şey istiyorsunuz yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım hocam

Selamlar herkese,

Amazon’da ürün kovalamaktan yorulduğum için kendime bir Telegram botu yazmıştım, belki işinize yarar diye burada da paylaşmak istedim. Öyle karmaşık bir kurulumu yok, direkt link atıp fiyat bekliyorsunuz.

Tekli ürün takibi için yeni bot aktif. https://takip.tragedy.tr/

Bot adresi: Telegram'da @donanimarsivitkpbot (https://t.me/donanimarsivitkpbot)

Nasıl Kullanılıyor?

Botun çalışma mantığı Watchlistüzerine kuruludur. Bir arama sayfası linkini veya filtrelediğiniz bir kategori linkini bota ekliyorsunuz, bot o sayfayı sizin yerinize tarıyor.

Watchlist Ekleme:/addwatch <İSİM> <ARAMA_LİNKİ> <ANAHTAR_KELİME> [HEDEF_FİYAT]

• Örnek: /addwatch RTX5090 https://www.amazon.com.tr/s?k=rtx+5090 5090 145000
  • Filtre Mantığı: "AND" filtresiyle çalışır. Anahtar kelime kısmına 5070 Ti yazarsanız, sadece başlığında hem "5070" hem de "Ti" geçen ürünleri yakalar.
Kategori ve Amazon Depo Takibi:Amazon’da istediğiniz filtreleri (Amazon Depo, fiyat aralığı, satıcı vb.) seçip oluşan linki /addwatch ile eklemeniz yeterli. Bot, yalnızca o filtrelere uyan ürünleri takip eder.

Komutlar

• /start: Botu başlatır ve genel bilgi verir.
  • /help: Tüm komutları ve kullanım örneklerini gösterir.
  • /addwatch: Yeni bir takip listesi oluşturur.
  • /listwatch: Takip ettiğiniz tüm watchlist'leri listeler.
  • /removewatch <NUMARA>: Belirtilen takibi siler.
  • /check: Beklemeden tüm listeleri o an sorgular.
  • /ignored: Yoksayılan (bildirimini almak istemediğiniz) ürünleri listeler.
  • /clearignored: Yoksayılanlar listesini temizler.

Özetle ve Önemli Notlar

• Hız: 30 saniyede bir otomatik kontrol yapar.
  • Limit: Bireysel kullanım için yeterli olan 5 watchlist sınırı vardır.
  • Gizlilik: Tamamen ücretsizdir, kişisel veri istemez.
Kullanıp geri bildirim verirseniz ona göre geliştirmeye devam ederim. İyi forumlar.
Bot çalışmıyor sanırım artık bir deneyim dedim çalışmadı hocam maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,482
Üyeler
193,058
Son üye
tyyes
Geri