loafybunny
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Herkese merhaba,Go ile geliştirdiğim Telegram yönetim botu Sentinel için yeni özellik fikirleri arıyorum. Amacım, bir sunucuyu veya PC'yi doğal dilde komut vererek yönetebilen akıllı bir asistan yaratmak. Botun temel yetenekleri hazır, ama onu daha da geliştirmek için sizin görüşlerinize ihtiyacım var.
>> Sentinel'in Mevcut Yetenekleri
- Akıllı Komut Çözümleyici (LLM Çekirdeği) ---ironman referans--- : Sentinel'in kalbinde, komutları doğal dil ile anlamasını sağlayan bir yapay zeka çekirdeği bulunur. /llm modu aktif edildiğinde, "Chrome'u aç" veya "internet hızı nasıl?" gibi serbest metinleri analiz ederek arka planda doğru komutu çalıştırır. API kota limitlerine takıldığında, hizmetin kesilmemesi için otomatik olarak yedek bir modele geçiş yapar.,
- Dosya Yönetimi: Dosyaları listeleme, arama, indirme, silme gibi standart işlemlerin yanı sıra, "Gelenler" klasörünü otomatik olarak kategorilere ayırır (/duzenle) ve dosyalara aranabilir açıklamalar eklemenizi sağlar.,
- Sistem Kontrolü: Anlık kaynak (CPU, RAM) raporları sunar, çalışan programları listeleyip kapatmanıza (/gorevler, /kapat) olanak tanır. Ekran görüntüsü alabilir (/ss) ve .env dosyasında tanımlı uygulamaları başlatabilirsiniz.,
- Medya ve İndirme: yt-dlp ile web'den video/ses indirebilir (/indir), ffmpeg ile sunucudaki videolardan klip kesebilir (/kes) veya GIF oluşturabilirsiniz.,
- 7/24 Otomatik İzleme: Siz çevrimdışı olsanız bile internet bağlantısını ve kritik servis portlarını izler; bir sorun olduğunda (kesinti, servis durması) size anında bildirim gönderir.,
>> Yeni Özellik Arayışı
Mevcut yetenekler bunlar. Şimdi bu temelin üzerine ne inşa edebileceğimiz konusunda fikirlerinizi merak ediyorum.- Botu sizin için daha kullanışlı yapacak ne gibi bir otomasyon eklenebilir?,
Gönderiye Tepki Ver
Takip Ediliyor