Taksit ile alınabilecek 3000TL'ye oyuncu kulaklık önerisi

ahmt3

80+
Reaksiyon skoru
57
Arkadaşlar kulaklığa ihtiyacım var fakat taksitle olması benim için çok uygun, kulaklığa ihtiyacım var şuan param kısıtlı taksit işime gelir. Taksitle alabileceğim kulaklık önerisi var mı?

Arkadaşlar kulaklığa ihtiyacım var fakat taksitle olması benim için çok uygun, kulaklığa ihtiyacım var şuan param kısıtlı taksit işime gelir. Taksitle alabileceğim kulaklık önerisi var mı?

Bunu önerirdim fakat iyzico faiz olmadan taksit yapiyor mu bilmiyorum.

Hocam taksit yapıyor biraz faiz yiyor ama çok bir şey değil.

1769526075583.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı?

Son düzenleme:
Hocam taksit yapıyor biraz faiz yiyor ama çok bir şey değil.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı?
Alınır hocam, şuanda en fp ürünlerden bir tanesi bendede var ses kalitesi çok iyi beklediğimden daha iyi diyebilirim. Stoklara geldiği gibi 1-2 günde bitiyor zaten. Ayrıca ödeme kısmında Conlife kodunu girersen 2900e geliyor.

Alınır hocam, şuanda en fp ürünlerden bir tanesi bendede var ses kalitesi çok iyi beklediğimden daha iyi diyebilirim. Stoklara geldiği gibi 1-2 günde bitiyor zaten. Ayrıca ödeme kısmında Conlife kodunu girersen 2900e geliyor.

Hocam bu mu iyidir Mchose V9 pro mu?

3400 e çıkarsan yapı kredi peşin 6 ay taksit var world puan kampanyası da vardı ona katılırsanız biraz daha ucuza gelmiş olur

Bu tarz oyun ve e-spor odaklı kulaklıklarda neden suni deri pedler kullanılıyor hiç anlamıyorum. Sıcakta terleme yapıp zamanla eriyor. Ses izolasyonu için bu suni deri pedlere katlanmak saçma geliyor.

Bu tarz oyun ve e-spor odaklı kulaklıklarda neden suni deri pedler kullanılıyor hiç anlamıyorum. Sıcakta terleme yapıp zamanla eriyor. Ses ses izolasyonu için bu suni deri pedlere katlanmak saçma geliyor.
Katılıyorum, 2-3 kulaklığım var. Cloud 3 wireless yazın çok rezil etmişti beni. IEM kullanmıştım mecburi.

Bu tarz oyun ve e-spor odaklı kulaklıklarda neden suni deri pedler kullanılıyor hiç anlamıyorum. Sıcakta terleme yapıp zamanla eriyor. Ses izolasyonu için bu suni deri pedlere katlanmak saçma geliyor.

Hocam bu pedler terletir mi ya, şuan bende deri ped var kalın bir şey havit marka yazın beni öldürüyor resmen.

Hocam bu pedler terletir mi ya, şuan bende deri ped var kalın bir şey havit marka yazın beni öldürüyor resmen.
Hocam o tamamen kişiden kişiye değişir. Dışı deri ama hyper x kadar terleteceğini sanmıyorum. Yazın çok çok rahatsız olursan 100-200 liraya kumaş pad alırsın olmadı.

Hocam o tamamen kişiden kişiye değişir. Dışı deri ama hyper x kadar terleteceğini sanmıyorum. Yazın çok çok rahatsız olursan 100-200 liraya kumaş pad alırsın olmadı.

Hocam ped alınabiliyorsa dert değil. Alınamıyorsa sıkıntı var mıdır bu V9 proya uyumlu ped?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,869
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri