Turna uçak biletlerinde 600+500 TL indirim (Vodafone+nays)

Uçaktan korkmuyor musunuz hocam ya ben çok çekiniyorum bir kere binebildim onda da öldüm öldüm dirildim korkudan geçen de bi video izledim lodos rüzgar varmış uçak çok kötü iniş yapıyodu yere çarpıp geri yükselmiş falan korkunç ya
Evet kötü havalarda insan korkabiliyor ama kötü havalarda otobüsler daha tehlikeli.

İlk kez uçağa bindiğim zaman çok gergindim, bir de bana orta koltuk denk gelmişti. Dışarıyı da göremeyince sanki tabut içindeymişim gibi hissettim. Sonraları tamamen zevke dönüştü. Havacılığa ilgi duymaya başladım hatta. Dediğiniz rüzgar lodos falan tam benim istediğim şeyler aslında. Uçakta türbülans olsa da az sallansak diye içimden geçiriyorum :D:D Ne kadar çok binerseniz korku hissi azalıyor hocam.
Vallahi yine de hayatını bi metal yığınına bi pilota yaslayıp gökyüzünde uçma düşüncesi korkunç geliyor insan alışamıyor özellikle bu zenginleri merak ediyorum zaten nasıl güvenipte uçağa biniyorlar o kadar paran var

Evet kötü havalarda insan korkabiliyor ama kötü havalarda otobüsler daha tehlikeli.
Otobüsler daha tehlikeli haklısın sisi var gizli buzlanması var lastik patlaması aracın yoldan çıkması uçurumdan yuvarlanması karşıdan gelen tırla kafa kafaya girmesi karşıdaki tıra arkadan girmek takla atmak say say bitmez ama yine de sonuç olarak yerde olduğun için insan otobüse daha çok meyilli hissediyor kendini en kötü yanında o tamperli camları kırma şeyinden taşır camdan atlarsın yani

Vallahi yine de hayatını bi metal yığınına bi pilota yaslayıp gökyüzünde uçma düşüncesi korkunç geliyor insan alışamıyor özellikle bu zenginleri merak ediyorum zaten nasıl güvenipte uçağa biniyorlar o kadar paran var

Otobüsler daha tehlikeli haklısın sisi var gizli buzlanması var lastik patlaması aracın yoldan çıkması uçurumdan yuvarlanması karşıdan gelen tırla kafa kafaya girmesi karşıdaki tıra arkadan girmek takla atmak say say bitmez ama yine de sonuç olarak yerde olduğun için insan otobüse daha çok meyilli hissediyor kendini en kötü yanında o tamperli camları kırma şeyinden taşır camdan atlarsın yani
bence uçak daha güvenli ya. En azından bir uçağa arkadan girme şansın falan yok.

Kullanmayacak olan varsa kodu özelden atabilir mi acaba?

Kod varsa redli veya değil fark etmez kullanmayacaksanız paylaşırsanız sevinirim

Günlerce bekledim ama kod vermedi kimse. Her şeye al sata gider mi gözüyle bakanların olduğu forumda bedava kod verecek üyeler olduğunu düşünmek hataymış. Ben arkadaş çevremden edindim kodu.

Günlerce bekledim ama kod vermedi kimse. Her şeye al sata gider mi gözüyle bakanların olduğu forumda bedava kod verecek üyeler olduğunu düşünmek hataymış. Ben arkadaş çevremden edindim kodu.
Reis kullanmayanlarin vermesi olabilir ama demekki lazımmış insanlara arkadaştan edinmen daha doğru olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61
Geri