Öneri Asus Rog Pelta / HS80 Max Hangisi Daha iyi ?

Patates Köftesi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
Bütçe
7000
Merabalar kulaklik almayi dusunuyorum ancak tam olarak karar vermedim. Ikiside suan ayni fiyat. Benim icin kulaklikda onemli olan basta rahatlik geliyor sonrasin da oyunlarda seslerin cok rahat bir sekilde ayirt edebilmek, yardimci olursaniz sevinirim baska seceneklere de acigim.

HS80 Max

ikisi arasından hs80 max derim ama hs80 max'ın ergonomisi herkes için uygun değil bunu göz önünde bulundurun .

Hs-80 Max toplam 3 kişi aldık 2 yılı devirdik çok memnunum Corsair firware güncel tut yeterli.
Kablolu olarakta kullanılıyor mic kaliteli.
İlk aldığımda kullanılmaz diyorlardı alakası yok kablo takınca alıcı takilisya yine çalışıyor.
Dolby al store fark ediyor güzel ayarlarlara.
Güncelleme ile daha uzun saatler gidiyor gibi geliyor artık.

Merabalar kulaklik almayi dusunuyorum ancak tam olarak karar vermedim. Ikiside suan ayni fiyat. Benim icin kulaklikda onemli olan basta rahatlik geliyor sonrasin da oyunlarda seslerin cok rahat bir sekilde ayirt edebilmek, yardimci olursaniz sevinirim baska seceneklere de acigim.
Kafan büyükse HS80'i aklından çıkartabilirsin. Tabii, büyüklüğüne göre de değişir :D, kulaklık koca kafalılarda sıkma problemi yapıyor. Ayrıca sırf bu yüzden üst gövdesinden kırılabilir. Ses performansı arıyorsan sana Rog Pelta'yı öneririm çok yönlü sayılır. HS80 Max'te kötü değil ancak öne çıktığı konu genel olarak mikrofon. Bence o mikrofon çıkartma detayını dert etmeye gerek yok yana doğru çekince göz önünden kayboluyor ve bence aşırı havalı görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri