MSI MPG X870E CARBON WIFI VS Asus ROG Strix X870E-E

hocam 9800x3d öyle aman aman vrm istemiyor 9950x3dye falan benzemez. bence bu kadar uçuk anakart almaya gerek yok b650 gaming plus wifi falan bile hayli hayli yeter (pcie 5.0 x16 yok haberin olsun) bu arada işlemci kaynaklı sadece oyun varsaydım

Anladım hocam sizce msı mı gigabyte mı daha iyidir
x870e ye gerek yok eger profesiyonel iş yapıyorsanız ok ama normal amaç oyun ise b850 tomohawk max wifi harici ürün bakmayın

hocam 9800x3d öyle aman aman vrm istemiyor 9950x3dye falan benzemez. bence bu kadar uçuk anakart almaya gerek yok b650 gaming plus wifi falan bile hayli hayli yeter (pcie 5.0 x16 yok haberin olsun) bu arada işlemci kaynaklı sadece oyun varsaydım
hocam biraz görünüşe önem veriyorum ama haklısınız

İkisi de değil sadece oyun için bu anakartları almak yerine dolu B650 veya B850'lere bakmanı öneririm bunlarda ısrarcıysan da Asus olanı al.

x870e ye gerek yok eger profesiyonel iş yapıyorsanız ok ama normal amaç oyun ise b850 tomohawk max wifi harici ürün bakmayın
Konu ile bağımsız HP victus için 2. Gen4 M2 ssd alacağım ama 2TB da karar kıldım kingston renegade 2tb modelini düşünüyorum ama vram li olduğu için 15-16k da Samsung a veresim yok birde m2 ssd de dram mim olması gerektiğini anladım eğer yanlış araştırmadıysam performans ı açısından vs birde tbw değeri de var imiş peki ne dersiniz

Konu ile bağımsız HP victus için 2. Gen4 M2 ssd alacağım ama 2TB da karar kıldım kingston renegade 2tb modelini düşünüyorum ama vram li olduğu için 15-16k da Samsung a veresim yok birde m2 ssd de dram mim olması gerektiğini anladım eğer yanlış araştırmadıysam performans ı açısından vs birde tbw değeri de var imiş peki ne dersiniz
şuan dram vs aramak degil en uygun ne almaya bak dram li ile dramsiz arasında hissedecegin bir olay yok teknik girmeye gerek yok paran varsa ok ama fazla para vermeyi düşünmüyorsan sallıyorum 15-16k dram li 2 tb a verecegine 20 bin tl ye dram siz ama 4 tb ssd almaya bak derim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
şuan dram vs aramak degil en uygun ne almaya bak dram li ile dramsiz arasında hissedecegin bir olay yok teknik girmeye gerek yok paran varsa ok ama fazla para vermeyi düşünmüyorsan sallıyorum 15-16k dram li 1 tb a verecegine 20 bin tl ye dram siz ama 4 tb ssd almaya bak derim
hocam rog modeli benim de aklımda vardı 9800x3d ile kullanacağım b650 tomahawktan geçilecek 20-25k civarına anakart öneriniz var mıdır ya da tomahawkı kullanmaya devam mı etmeliyim

hocam rog modeli benim de aklımda vardı 9800x3d ile kullanacağım b650 tomahawktan geçilecek 20-25k civarına anakart öneriniz var mıdır ya da tomahawkı kullanmaya devam mı etmeliyim
asuslar işlemcileri yakıyor şuan asus sorunu düzeltmeden asus anakart bakmayın eger b650 bir anakart kullanıyorsanız sizin x870 serisine geçmen lazım ki geçtigine deysin yeni bir ürün almış gözü ile göresin

Geri