Shein indirimli ürünler

Ben hala olayın şokunu atlatamadım yd sipariş geri açılır demi 🥲

Aha harbi 14 ocaktan 2 sipariş geliyor

güncelleme geçersek 14 ocakta TR'ye inen haftalardır bekleyen 3 kargomda geçmiş benim. 14 ocak zulasını patlatmışlar, çok sevinemedim çünkü zaten gelir diye düşünüyordum. Aklım hala alamadıklarımda...

Arkadaşlar son dakika olarak yazıyorum 14 Ocakta ki verdiğim kargo geliyor valla çok sevindim herkesin yavaş yavaş gelicektir sanırım bilginize :)

Benim 14 Ocak gümrüğe girmesi gerekenler de hareketlendi. Onlar da 6sına kadar garanti elime ulaşır.

güncelleme geçersek 14 ocakta TR'ye inen haftalardır bekleyen 3 kargomda geçmiş benim. 14 ocak zulasını patlatmışlar, çok sevinemedim çünkü zaten gelir diye düşünüyordum. Aklım hala alamadıklarımda...
Aynen bende öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@valhalla hocam gümrükte yeni kurallar, güncelleme falan bekleniyor mu? 1.5 haftada kötü olduk :/

Beyler 14 ocaktaki siparişim yarın elimde olacak. Rahatladık valla sonunda 20Ocak kaldı benim bi

Aynen bende öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@valhalla hocam gümrükte yeni kurallar, güncelleme falan bekleniyor mu? 1.5 haftada kötü olduk :/
Merhabalar, somut bir gelişme bulunmuyor, herhangi bir gelişme olursa paylaşırım...
Bu arada şehir efsanelerine konu olan 14 Ocak tarihli ürün siparişlerinin gönderilmeye başlanması da ayrıca sevindirici :D

Gecikmeli sipariş teslimlerinin, yazdıklarımın eşiğinde doğal olacağını çoğu kez dile getirmiş olmama karşın, kendince haklı kuşkulara yer vererek, belirtilen tarihlerde ürün teslimi yapılmayacağına dair garip gizemler oluşturmayı seven toplumumun bir kısım güzide gençlerine de ayrıca selam olsun :D

Merhabalar, somut bir gelişme bulunmuyor, herhangi bir gelişme olursa paylaşırım...
Bu arada şehir efsanelerine konu olan 14 Ocak tarihli ürün siparişlerinin gönderilmeye başlanması da ayrıca sevindirici :D

Gecikmeli sipariş teslimlerinin, yazdıklarımın eşiğinde doğal olacağını çoğu kez dile getirmiş olmama karşın, kendince haklı kuşkulara yer vererek, belirtilen tarihlerde ürün teslimi yapılmayacağına dair garip gizemler oluşturmayı seven toplumumun bir kısım güzide gençlerine de ayrıca selam olsun :D
Abi müşteri temsilcisi misin

14 Ocak balonu patlamıştır 😁 kalan paketlerin hepsi geçmiş (6/6) 🥳

14 Ocak'ta havaalanına gelen 8 Shein paketimden sadece biri teslim edildi, diğerlerinde güncelleme yok. Benim iyimser tahminime göre bu paketler boş bir deponun en dibine atıldı, üzerine de yeni gelen panik siparişler birikti. 14 Ocak'tan daha sonra gelen paketler muhtemelen bu paketlerden daha önce teslim edilecek.
Diğer yandan Temu'nun DHL ile yolladıkları paket 14 Ocak'ta gelip 15'inde geçmiş gümrükten. Aras ile gönderdikleri de 16 Ocak'ta gümrüğe gelmiş hâlâ geçmedi.
Ay sonuna yeterince zaman var diye düşünüyorum, henüz panik yapmaya gerek yok. Kendimi tutamayıp 17'sinde bir sipariş daha verdim, paketleme bekliyor. Gün geçtikçe daha da yavaşlıyor işleyiş, bakalım önümüzdeki hafta neler olacak.

Geri