500tl speed mouse mad önerisi.

Sofu_54

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Bütçe
500
Selam, 500tl duruma göre artttırabilirim ama sürekli aldığım için pahalı bir model almak istemiyorum. Speed bir mouse pad arıyorum. Full speed olmasına gerek yok ama control hiç sevmiyorum 40cm den büyük olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Bu fiyat aralığına çok seçenek yok. Monster sazan gibi fiyat artırmasa şunu alabilirdiniz. Sanırsın ürün çok satıyormuş gibi her ay ₺50-100 zamlıyor.

Ayrıca Rampage ürünleri de var. Genelde ₺400-600 arası.

Yüzeyleri speed midir bilmiyorum. Dikiş atacağını sanmıyorum, genelde KlasseGear hariç (tekstil firması) diğer firmalar Çin'de ürettirip getiriyorlar. Zaten bu yüzden de bol bol tasarım seçenekleri oluyor. KlasseGear kendi belirlediği tasarım ürünleri üretiyor. Seçenekleri artıramaması Çin gibi bir üretim gücü olmamasından kaynaklanıyor. Ama onların da bu fiyatlara kare mouse padi yok.

Bu fiyat aralığına çok seçenek yok. Monster sazan gibi fiyat artırmasa şunu alabilirdiniz. Sanırsın ürün çok satıyormuş gibi her ay ₺50-100 zamlıyor.

Ayrıca Rampage ürünleri de var. Genelde ₺400-600 arası.

Yüzeyleri speed midir bilmiyorum. Dikiş atacağını sanmıyorum, genelde KlasseGear hariç (tekstil firması) diğer firmalar Çin'de ürettirip getiriyorlar. Zaten bu yüzden de bol bol tasarım seçenekleri oluyor. KlasseGear kendi belirlediği tasarım ürünleri üretiyor. Seçenekleri artıramaması Çin gibi bir üretim gücü olmamasından kaynaklanıyor. Ama onların da bu fiyatlara kare mouse padi yok.
Hocam biraz arttırdam bütçeyi ne önerirsiniz? Çok fazla eskittiğim ve sürekli aldığım için pahalı model almak istemiyorum ama dandikte almayayım

Kare istiyorsan Kensei bakabilirsin. Hepsiburada, Amazon ve Trendyol'da da satışları var.

Yok o kadar çıkamam diyorsan Havit'in şu mouse padine bak ama bu 90x40.

Klasse Pro öneririm. Ben memnunum 90*40 kullanıyoruz kafede. Wraith spiriot of Aim den yarım tık altta, tam f/p ürün.

Klasse Pro öneririm. Ben memnunum 90*40 kullanıyoruz kafede. Wraith spiriot of Aim den yarım tık altta, tam f/p ürün.
Hocam 40 cm yükseklik bana az geliyor, anlamadığım şey kare olanla masa boylardan nasıl daha pahalı olabiliyor?

Hocam 40 cm yükseklik bana az geliyor, anlamadığım şey kare olanla masa boylardan nasıl daha pahalı olabiliyor?
Değil mi aralarında çok ciddi fiyat farkı var o kısmı bende anlamadım :D 90*40 değil de 90*50/60 olsa tadından yenmezmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,251
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri