OYUNDA NUMARAMI BULDULAR TEHDİT EDİLDİM

Bence Yuksek rutbede oynadın diye sövmüşler ben böyle anladım bence olay şöyle gelişti baştan aralarında konuşup anlaştılar sonra sana sovdukten sonra senin bilgilerini buldular
kendilerininde benden bi farkı yoktu. Üniversite sınavına giricem bunlarla uğraşacak ne vaktim ne sabrım var okuyup bu ülkeden defolup gitmek istiyorum

kendilerininde benden bi farkı yoktu. Üniversite sınavına giricem bunlarla uğraşacak ne vaktim ne sabrım var okuyup bu ülkeden defolup gitmek istiyorum
Mobile legensd i sil tazminatını al o parayla da istediğini yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 ihtimal var

adamlar oyunda anonim dava açsam bile mobile legendsin onların bilgisini vereceğini düşünmüyorum
Ya gidersin şikayet edersin yada oyunu silip rahatlarsın seçenek senin ama bunlar ekstra seçenek doğurur şikayet etsen bile adamların arkası varsa 3 ay içeriye atmış gibi yaparlar sonra denetimle dışarı salarlar yada idari para cezası verirler yada hapis cezası alıp af çıkar yada uzlaşman için adamlar seni tehdit falan eder ihtimal çok anonim diyorsun sonuçta net bir sonuç yok ama bunlardan birisi olabilir

Mobile Legends Bang Bang oynuyordum bi el kötü oynadım sonra adam küfür etmeye başladı bekle numaranı atıcam dedi önce başını sonra sonunu söyledi sonrada chate attı oyun bitincede lobiye çekti beni ailenin herşeyini çıkartırım diyip tehditler savurmaya başladı benim anlamadığım oyundan nasıl buluyor numarayı oyuna WhatsApp hesabı bağlıydı ama sadece oyunun içindeki yöneticiler modlar göremez mi numarayı? Lütfen ne yapacağımı söyler misiniz
Hocam hiç gerilme hicbirsey yapamaz bunlarla dolu ülke hepi boş tehdit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Numara bulma olayı benim de başıma geldi çok ciddi bişey değil

Roblox neden kapandıysa buda öyle kapanabilir hem bunun olayı daha ağır belli olmaz yani bunun kapanma ihtimali çok yüksek savcılık isteyip vermezse o Btkya şikayet eder btk da vermezsen kapatırım der ve verir bence ama vermezsse tak bi bakmisiz Mobile legensd e erişim engeli geldi

oyunda herhangi bir verimi hiçbiryere atmadım paylaşmadım böyle birşeye oyun izin vermediği sürece imkansız olduğunu düşünüyorum tamamen oyunun verileri paylaşması
oyunla ilgili büyük sıkıntı var kanka bunun peşini bırakma firmaya bile dava açabilirsin dediğin gibi anonimsen

Oyunu bırakman için bahanen olmuş işte diye yorumladım. Kitlesi belli

Geri