OYUNDA NUMARAMI BULDULAR TEHDİT EDİLDİM

etliye sütlüye karışan yok hocam canı sıkılınca insanlara bulaşan tiplerden olduğunu düşünüyorum
mobile legendsten uzak dur dostum zaten. ne kadar gen z çete daltonlar v.s varsa hep o oyundan tanışıyor, iletişim kuruyor. Haber sektöründe çalıştığım için biliyorum 17 yaşındaki çocuğu ayartıp tetikçilik yaptırdılar daha geçenlerde. Tanıştıkalrı yer bu oyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek örnek bu da değil

mobile legendsten uzak dur dostum zaten. ne kadar gen z çete daltonlar v.s varsa hep o oyundan tanışıyor, iletişim kuruyor. Haber sektöründe çalıştığım için biliyorum 17 yaşındaki çocuğu ayartıp tetikçilik yaptırdılar daha geçenlerde. Tanıştıkalrı yer bu oyun.

tek örnek bu da değil
haklısınız hocam

tek örnek bu da değil
Haberlere çıktı onlar birkaç kişiye de sormuşlar öyle

tek örnek bu da değil
kimseyle konuştuğum vs yok oyunda tek giriyorum her zaman başkasının lobisinede gitmiyorum

kimseyle konuştuğum vs yok oyunda tek giriyorum her zaman başkasının lobisinede gitmiyorum
Bence Yuksek rutbede oynadın diye sövmüşler ben böyle anladım bence olay şöyle gelişti baştan aralarında konuşup anlaştılar sonra sana sovdukten sonra senin bilgilerini buldular

Bu ülke çok garip bir hal almaya başladı. İnsanların böyle bir şeyi düşünüp tedirgin olması gerçekten üzücü, Allah hepimize yardım etsin

Geri