Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 555
Onları nasıl buluyorlarSanmayın hocam onlar özel program ve yazılımlar kullanıyorlar
Onları nasıl buluyorlarSanmayın hocam onlar özel program ve yazılımlar kullanıyorlar
Hocam parayla satın alıyorlar bazı sitelerdenOnları nasıl buluyorlar
Rankını öğrenmek gerekBencede kötü oynadı diyemi bunlar yani adam karışmamış bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam parayla satın alıyorlar bazı sitelerden
3 girmişler oyuna panelcilik oynuyorlarBencede kötü oynadı diyemi bunlar yani adam karışmamış bile
Hocam parayla satın alıyorlar bazı sitelerden
Rank ney3 girmişler oyuna panelcilik oynuyorlar
kanka konumuz bu değil ama yüce mistik yüksek eloda oldu bu olayRank ney
mobile legendsten uzak dur dostum zaten. ne kadar gen z çete daltonlar v.s varsa hep o oyundan tanışıyor, iletişim kuruyor. Haber sektöründe çalıştığım için biliyorum 17 yaşındaki çocuğu ayartıp tetikçilik yaptırdılar daha geçenlerde. Tanıştıkalrı yer bu oyun.etliye sütlüye karışan yok hocam canı sıkılınca insanlara bulaşan tiplerden olduğunu düşünüyorum
haklısınız hocammobile legendsten uzak dur dostum zaten. ne kadar gen z çete daltonlar v.s varsa hep o oyundan tanışıyor, iletişim kuruyor. Haber sektöründe çalıştığım için biliyorum 17 yaşındaki çocuğu ayartıp tetikçilik yaptırdılar daha geçenlerde. Tanıştıkalrı yer bu oyun.
tek örnek bu da değil
Haberlere çıktı onlar birkaç kişiye de sormuşlar öylemobile legendsten uzak dur dostum zaten. ne kadar gen z çete daltonlar v.s varsa hep o oyundan tanışıyor, iletişim kuruyor. Haber sektöründe çalıştığım için biliyorum 17 yaşındaki çocuğu ayartıp tetikçilik yaptırdılar daha geçenlerde. Tanıştıkalrı yer bu oyun.
tek örnek bu da değil
kimseyle konuştuğum vs yok oyunda tek giriyorum her zaman başkasının lobisinede gitmiyorummobile legendsten uzak dur dostum zaten. ne kadar gen z çete daltonlar v.s varsa hep o oyundan tanışıyor, iletişim kuruyor. Haber sektöründe çalıştığım için biliyorum 17 yaşındaki çocuğu ayartıp tetikçilik yaptırdılar daha geçenlerde. Tanıştıkalrı yer bu oyun.
tek örnek bu da değil
Bence Yuksek rutbede oynadın diye sövmüşler ben böyle anladım bence olay şöyle gelişti baştan aralarında konuşup anlaştılar sonra sana sovdukten sonra senin bilgilerini buldularkimseyle konuştuğum vs yok oyunda tek giriyorum her zaman başkasının lobisinede gitmiyorum
Mobile legensde böyleyse LoL ne halde Allah bilirBu ülke çok garip bir hal almaya başladı. İnsanların böyle bir şeyi düşünüp tedirgin olması gerçekten üzücü, Allah hepimize yardım etsin