Hayır çıkmıyor hocam 5 kez aldım hepsinde sadece şarj adaptörü geldi..Arkadaşlar kablo çıkıyor muydu? Kutunun arkasında uyumlu kablo ile kullanın yazıyor, Fazlalık olarak almıştım
Onlar pazartesiye kaldı bekleyişe devam
o zaman çokta mantıklı değilmişHayır çıkmıyor hocam 5 kez aldım hepsinde sadece şarj adaptörü geldi..
Evet kablosu oluşu ve fiyatı ölçeğinde olabilir, fakat benim aldığım dönemlerde biriken kupon ve banka puanlarıyla neredeyse hepsi bana bedavaya gelmişti yani kişiye özel kazanımdı demek daha doğruo zaman çokta mantıklı değilmişşuda alınabilir hem tr malı hem kablo var hemde garantili ürün
![]()
Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Super Hızlı Şarj Type-C PE2015 White - ACH02589 - Fiyatı, Yorumları
Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Super Hızlı Şarj Type-C PE2015 White - ACH02589 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kabloyu sheinden 45 liraya alabilirsiniz 220TL ye geliyordu ugreen sarj kablosu + adaptöro zaman çokta mantıklı değilmişşuda alınabilir hem tr malı hem kablo var hemde garantili ürün
![]()
Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Super Hızlı Şarj Type-C PE2015 White - ACH02589 - Fiyatı, Yorumları
Spigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Super Hızlı Şarj Type-C PE2015 White - ACH02589 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sipariş verilemiyor olması lazım ama dediğiniz doğru adaptör de kablo da çok ucuzdukabloyu sheinden 45 liraya alabilirsiniz 220TL ye geliyordu ugreen sarj kablosu + adaptör
Zinciri bozmadan hergün.
Zinciri bozmadan hergün.
Yakında gelişmeler gelir bence böyle bitecek değil..
Bu iyice suyunu çıkardın