Birkaç gün önce bilgisayar için kullandığım Wİ-Fİ adaptörüm kırıldı o yüzden USB ile internet paylaşımıyla telefonumdan internete bağlanıyordum ama birkaç gündür bağlanamıyorum ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.
marka ne?telefonu bilgisayara bağla usb tethering diye seçenek çıkması lazım usb ayarlarındaBirkaç gün önce bilgisayar için kullandığım Wİ-Fİ adaptörüm kırıldı o yüzden USB ile internet paylaşımıyla telefonumdan internete bağlanıyordum ama birkaç gündür bağlanamıyorum ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Xiaomi redmi note 13 pro önceki günlerde oluyordu modemi bile resetledim olmuyor şimdi.marka ne?telefonu bilgisayara bağla usb tethering diye seçenek çıkması lazım usb ayarlarında
Var kablo değiştim gene olmadı bazen internet vara dönüyor simge ama internet 0 açmıyor bişidediğimi bir dene olmaz ise kablondan dolayı olabilir kablonda data aktarımı var mı?
dediğimi bir dene olmaz ise kablondan dolayı olabilir kablonda data aktarımı var mı?Xiaomi redmi note 13 pro önceki günlerde oluyordu modemi bile resetledim olmuyor şimdi.
Degistirdediğimi bir dene olmaz ise kablondan dolayı olabilir kablonda data aktarımı var mı?
usb ayarlarından resim atsanaDeğiştirdim kabloyu durum aynı internet aktarımı yok tüm yönetimleri denedim bakmadığım video, yapay zeka kalmadı.
Telefondan mıusb ayarlarından resim atsana
Olmuyor hocam hiçbir telefondan olmuyor.Telefondanda ağ sıfırlama yapıp deneyin.