Yardım Steam kapanmaması için destek

Ya kaçak sitelerde kapatılırsa
En son veni kapatsınlar kurtuluyum gerçekten ülkede tek sirun buymuş gibi atlıyorlar ve hızlıca bunu uyguluyorlar

Önce ben görme engelliyim ve biz engellilere iş imkanı verilmiyo engelli maaşımız çok düşük bunlara el atsınlar insanlar iş sahibi olsun veya gidin ekonomide düzenleme yapın isteyince her şeyi yapıyolar

Benim her hayrın başı bismillahtır yazan bi telefonum vardı her açıldığında yazıyordu onuda 4. 5. Sınıfta da vermediler dediğin gibi artık yeni kuşağın elinde doğumundan itibaren telefon var ve ebeveyinler önlerini kesmiyor
Zamanında bende tuşlu telefon vardı oda çalışmıyordu zaten ama güzel telefondu daha sonra değiştirdikde ordaki yılan oyunu falan vardı onada 3 sınıftan önce degismedi ondan önceki çalışmıyordu 3. Sınıftaki de kısıtlıydı zaten

Steam kapanırsa asla Türkiye'de şirket olmaz. Zaten şirket olanı bile açmadılar henüz 1-2 ay önce Roblox resmi olarak Türkiye'de şirket açtı ama henüz uygulama açılmadı. Zaten tehlike heryerde var ben bunu anlamıyorum zihniyeti berbat insanlar oldukça bunu durdurmak mümkün değil zihniyeti düzeltmek lazım engel engel nereye kadar. İnsanların bir oyun zevki var onuda ellerinden alacaklar sokaklarda birsürü sabıkalı eleman geziyor tek derdimiz online oyunlar :D
Ben evikde oturup resident evil oynuyorum parasınıda verdim vergisinide ödüyorum eğer yassaklanma durumu olursa bize maddi olarak destek sağlancak mı ? HAYIR

İstediğiniz şeyi yapın gene kapanacak her şey evinizde oturup monitör ekranına bakıp twit atmakla bitmeyebiliyor. evet ülke twitter gündemi sayesinde biraz gündeme odaklı olsa da diğer ülkelerde yapılan eylemler yürüyüş ve bu sabrın 3/1'i bizde olsa iktidar bile kalmazdı çoktan gitmişti.
bizim gençler vpn açar oynamaya devam eder soğan ekmek yer gene de 52'lik orana girer o yüzden zorlamaya gerek yok :D

En son veni kapatsınlar kurtuluyum gerçekten ülkede tek sirun buymuş gibi atlıyorlar ve hızlıca bunu uyguluyorlar

Önce ben görme engelliyim ve biz engellilere iş imkanı verilmiyo engelli maaşımız çok düşük bunlara el atsınlar insanlar iş sahibi olsun veya gidin ekonomide düzenleme yapın isteyince her şeyi yapıyolar
Bende şaşıyım bide bazı harfleri söyleyemiyorum

Ya kaçak sitelerde kapatılırsa
Zamunda adlı torrent sitesi ABD-Bulgaristan hükümetlerinin ortak çalışması ile kapatılmış mesela yeni haber bu, toplasan 8-10 tane yer var düzgün güvenilir torrent indirilecek.

Zamanında bende tuşlu telefon vardı oda çalışmıyordu zaten ama güzel telefondu daha sonra değiştirdikde ordaki yılan oyunu falan vardı onada 3 sınıftan önce degismedi ondan önceki çalışmıyordu 3. Sınıftaki de kısıtlıydı zaten
Ahh ahh keşke şu sorunları hiç yaşamamış olsaydık şuan ne oyun oynayasım var nede bir antivite yapasım gerçi dışarda çay içmeye param var mı oda muamma

İstediğiniz şeyi yapın gene kapanacak her şey evinizde oturup monitör ekranına bakıp twit atmakla bitmeyebiliyor. evet ülke twitter gündemi sayesinde biraz gündeme odaklı olsa da diğer ülkelerde yapılan eylemler yürüyüş ve bu sabrın 3/1'i bizde olsa iktidar bile kalmazdı çoktan gitmişti.
bizim gençler vpn açar oynamaya devam eder soğan ekmek yer gene de 52'lik orana girer o yüzden zorlamaya gerek yok :D
Bende laptop var oda zaten her oyunu açmıyor ROK veya coc yasaklanmazsa iyidir
Yasaklanırsa bile VPN ile girerim gene girerim benim laptop çok iyi olmadığı için oyun almadım epic gamesden beleşe hogwarst leagcy aldım o da beleş zaten

Geçmiş olsun hocam malesef benim durum çok daha vakim engel raporumu gören yuzumevtelefonu dahi kapatıyor
Sizede geçmiş olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ahh ahh keşke şu sorunları hiç yaşamamış olsaydık şuan ne oyun oynayasım var nede bir antivite yapasım gerçi dışarda çay içmeye param var mı oda muamma
Çay orda kaç TL ki

Bende laptop var oda zaten her oyunu açmıyor ROK veya coc yasaklanmazsa iyidir
Yasaklanırsa bile VPN ile girerim gene girerim benim laptop çok iyi olmadığı için oyun almadım epic gamesden beleşe hogwarst leagcy aldım o da beleş zaten
e tamam hocam sen vpn ac coc oyna rok oyna cor oyna hiç farketmez. birgün laptop alabilecek seviyeye gelirsin illa hayatta ya ömür boyu supercell takılmazsın herhalde o zaman gelince haber edin de toplu kaçalım bari yurt dışına ses çıkarmak zor iş

e tamam hocam sen vpn ac coc oyna rok oyna cor oyna hiç farketmez. birgün laptop alabilecek seviyeye gelirsin illa hayatta ya ömür boyu supercell takılmazsın herhalde o zaman gelince haber edin de toplu kaçalım bari yurt dışına ses çıkarmak zor iş
Hocam napalım mobilde düzgün oyunmu var laptop un durumu da baya düşük ondan bu oyunları belirledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,870
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri