Merhabalar, başlıkta yazdığım şey mümkün mü? Farklı bi ibana para yollayacağım fakat ismimin ve soy ismimin tam olarak gözükmesini istemiyorum. ATM'den kartsız işlemlerle karşı ibana para yüklerken de TC girdiğim için açıklama kısmında gözüküyor.
kendi banka hesabınla mümkün değil malesef.Merhabalar, başlıkta yazdığım şey mümkün mü? Farklı bi ibana para yollayacağım fakat ismimin ve soy ismimin tam olarak gözükmesini istemiyorum. ATM'den kartsız işlemlerle karşı ibana para yüklerken de TC girdiğim için açıklama kısmında gözüküyor.
Burayı tam olarak anlamadım. Şimdi ben moka unitedten karşı ibana ismimin ve soy ismimin tam gözükmediği bir şekilde nasıl para göndereceğimaçıklama kısmına kod girilmesi gerekiyor
bunu papara gibi düşün hani eskiden paparaya bankadan para atarken bir kod veriyordu tek seferlik onu açıklamaya giriyordun ve havale ediyordun ya onun aynısı para gönderirken sorun olmuyor ama alacağın zaman atan kişi açıklama kısmına kodu yazması gerekiyor, çalışması ise şöyle; sana bi hesap açıyor orası senin hesabın ve ismide moka united ödeme hizmetleri gibi bir şey oluyor sen o hesap aracılığıyla normal para gönderir gibi istediğin kişiye para gönderip alabiliyorsun, genelde bunu insanları kız kılığında dolandırmak isteyen dayıları avlayan abazalar kullanıyor.-
Burayı tam olarak anlamadım. Şimdi ben moka unitedten karşı ibana ismimin ve soy ismimin tam gözükmediği bir şekilde nasıl para göndereceğim
papara gibi karşı tarafın moka united hesabı açması gerekiyor mu yoksa atıyorum enpara, iş bankası ibanına yollayabiliyor muyuz?bunu papara gibi düşün hani eskiden paparaya bankadan para atarken bir kod veriyordu tek seferlik onu açıklamaya giriyordun ve havale ediyordun ya onun aynısı para gönderirken sorun olmuyor ama alacağın zaman atan kişi açıklama kısmına kodu yazması gerekiyor, çalışması ise şöyle; sana bi hesap açıyor orası senin hesabın ve ismide moka united ödeme hizmetleri gibi bir şey oluyor sen o hesap aracılığıyla normal para gönderir gibi istediğin kişiye para gönderip alabiliyorsun, genelde bunu insanları kız kılığında dolandırmak isteyen dayıları avlayan abazalar kullanıyor.
Hocam şimdi karşı taraf bana sadece ibanını attı ve bende o ibana belli bir miktarda para atacağım fakat soy ismimin falan tam olarak karşı tarafın görmesini istemiyorum. Moka united ile bunu yapabilir miyim?hayır gerekmiyor
boşverin hocam yazmadım sayın, olmayınca olmuyor bazen xdHocam şimdi karşı taraf bana sadece ibanını attı ve bende o ibana belli bir miktarda para atacağım fakat soy ismimin falan tam olarak karşı tarafın görmesini istemiyorum. Moka united ile bunu yapabilir miyim?
Naystan para gönderince detaylar kısmında isim soy isim direkt yazar.Nays gibi uygulamalardan yolla. Onlarda gönderen iş bankası falan yazıyordu. Dene.
Bende yazmıyor.Naystan para gönderince detaylar kısmında isim soy isim direkt yazar.
İnternet aracılığıyla tanıştığım ama çok samimi olmadığım birinden oyunla alakalı bir şey alacağım ve para yollayacağım fakat soy ismimin gözükmesini istemiyorum. Bi de naystan ben kendi iş bankası ibanıma para yollayarak denedim ama işlem detaylarında isim soy isim gözüktüBunun neden görünmesini istemiyorsun, sebebini söyle, gerçekçi bir yol varsa bulalım, böyle gizli kapaklı olmuyor bra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende yazmıyor.