İsim ve Soy isim gizli bir şekilde ibana para gönderilebiliyor mu?

eraydd

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar, başlıkta yazdığım şey mümkün mü? Farklı bi ibana para yollayacağım fakat ismimin ve soy ismimin tam olarak gözükmesini istemiyorum. ATM'den kartsız işlemlerle karşı ibana para yüklerken de TC girdiğim için açıklama kısmında gözüküyor.

moka united ödeme hizmetlerine bak onlar aracılığıyla isimsiz para alıp gönderebilirsin ancak açıklama kısmına kod girilmesi gerekiyor yoksa geri iade oluyor para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, başlıkta yazdığım şey mümkün mü? Farklı bi ibana para yollayacağım fakat ismimin ve soy ismimin tam olarak gözükmesini istemiyorum. ATM'den kartsız işlemlerle karşı ibana para yüklerken de TC girdiğim için açıklama kısmında gözüküyor.
kendi banka hesabınla mümkün değil malesef.

-

Burayı tam olarak anlamadım. Şimdi ben moka unitedten karşı ibana ismimin ve soy ismimin tam gözükmediği bir şekilde nasıl para göndereceğim
bunu papara gibi düşün hani eskiden paparaya bankadan para atarken bir kod veriyordu tek seferlik onu açıklamaya giriyordun ve havale ediyordun ya onun aynısı para gönderirken sorun olmuyor ama alacağın zaman atan kişi açıklama kısmına kodu yazması gerekiyor, çalışması ise şöyle; sana bi hesap açıyor orası senin hesabın ve ismide moka united ödeme hizmetleri gibi bir şey oluyor sen o hesap aracılığıyla normal para gönderir gibi istediğin kişiye para gönderip alabiliyorsun, genelde bunu insanları kız kılığında dolandırmak isteyen dayıları avlayan abazalar kullanıyor.

bunu papara gibi düşün hani eskiden paparaya bankadan para atarken bir kod veriyordu tek seferlik onu açıklamaya giriyordun ve havale ediyordun ya onun aynısı para gönderirken sorun olmuyor ama alacağın zaman atan kişi açıklama kısmına kodu yazması gerekiyor, çalışması ise şöyle; sana bi hesap açıyor orası senin hesabın ve ismide moka united ödeme hizmetleri gibi bir şey oluyor sen o hesap aracılığıyla normal para gönderir gibi istediğin kişiye para gönderip alabiliyorsun, genelde bunu insanları kız kılığında dolandırmak isteyen dayıları avlayan abazalar kullanıyor.
papara gibi karşı tarafın moka united hesabı açması gerekiyor mu yoksa atıyorum enpara, iş bankası ibanına yollayabiliyor muyuz?

hayır gerekmiyor

hayır gerekmiyor
Hocam şimdi karşı taraf bana sadece ibanını attı ve bende o ibana belli bir miktarda para atacağım fakat soy ismimin falan tam olarak karşı tarafın görmesini istemiyorum. Moka united ile bunu yapabilir miyim?

Nays gibi uygulamalardan yolla. Onlarda gönderen iş bankası falan yazıyordu. Dene.

Baştan ayağı problemli bi mevzu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu böyle birşeye zaten izin vermiyor. Dolandırıcılık gibi şeylerin önüne geçmek adına iki tarafında rıza durumu ve kimliklerinin açık olma koşulu mevcut. Eğerki bir taraf kimliği gizli bir şekilde işlem yapıyorsa diğer tarafın şikayetinde bulunabilmesi gerekiyor. Aracı hizmetler ve kurumlar ile para gönderimi dışında kimliğinizin gizliliği sorun teşkil eder. Aracı hizmet ve kurumlarda sizin bilginizi yine tutmak zorunda. Yani illa sizi merak edipde bulmak istiyorsa bir şekilde bulabilir (herhangi bir suç durumunda mümkün).

Hocam şimdi karşı taraf bana sadece ibanını attı ve bende o ibana belli bir miktarda para atacağım fakat soy ismimin falan tam olarak karşı tarafın görmesini istemiyorum. Moka united ile bunu yapabilir miyim?
boşverin hocam yazmadım sayın, olmayınca olmuyor bazen xd

Bunun neden görünmesini istemiyorsun, sebebini söyle, gerçekçi bir yol varsa bulalım, böyle gizli kapaklı olmuyor bra.

Naystan para gönderince detaylar kısmında isim soy isim direkt yazar.
Bende yazmıyor.

Bunun neden görünmesini istemiyorsun, sebebini söyle, gerçekçi bir yol varsa bulalım, böyle gizli kapaklı olmuyor bra.

Bende yazmıyor.
İnternet aracılığıyla tanıştığım ama çok samimi olmadığım birinden oyunla alakalı bir şey alacağım ve para yollayacağım fakat soy ismimin gözükmesini istemiyorum. Bi de naystan ben kendi iş bankası ibanıma para yollayarak denedim ama işlem detaylarında isim soy isim gözüktü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri