Ziraat troy geçende olmadı bende işlem saati dışında diye miydi? Sanal kart visa açıktı. Sanal karttan her zaman oluyordu.işlem saatine göre değişir hocam. ziraat'in dolar kuruna bakın direkt. mesai saatlerinde genelde daha düşük makas olur.
steam troy kabul etmez, visa eder.Ziraat troy geçende olmadı bende işlem saati dışında diye miydi? Sanal kart visa açıktı. Sanal karttan her zaman oluyordu.
Sanal kart visa açtım. Her zaman kabul ediyordu etmedi. Oyun alamadım.steam troy kabul etmez, visa eder.
Paranın acelesi yoksa steame yatırmak yerine CS skini alıp 20 dolardan fazla alabilirsinKartım ziraat bankası ben 20dolar yatırsam kaç tl keser yarın yatıracam yardım ederseniz sevinirim
garip, normalde 7 24 etmesi lazım. ama sanal kart için özel şart var mı bilmiyorum ya da sonradan getirilmiş bir kısıtlama mı var bilmiyorum.Sanal kart visa açtım. Her zaman kabul ediyordu etmedi. Oyun alamadım.
Uyarı olarak; Ödemeyi banka reddetti dedi. Yakın zamanda yine deneyecegim.garip, normalde 7 24 etmesi lazım. ama sanal kart için özel şart var mı bilmiyorum ya da sonradan getirilmiş bir kısıtlama mı var bilmiyorum.