valla epic düşmanıyım açık açık söylüyorum steam isterse altın birimine geçiş yapsın gene steamden alacağımMaşallah hocam 10 sene yaşanmışlık kokuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir Demon Slayer fanı daha boş işler harici steam canımdır ya
Epic düşmanı değilim de orada oynadığım oyunlar yok mesela 500 küsür saatimin olduğu microsoft flight gibi oyunlar olsa tamam diyeceğim + steam ile başladık steam ile giderimvalla epic düşmanıyım açık açık söylüyorum steam isterse altın birimine geçiş yapsın gene steamden alacağım![]()
Aile kütüphanesindekileri sayarsa hesabın değeri 2-3 kat artacak aslında40 dolar harcamışım
Hesabın değeri 300 dolar
pahali oyunlari paylasimli hesap alarak oynuyorum![]()
Hocam hesap benimle yaşıt 60 dolar ayıp olmuş birazAlıntıyı görüntüle
Fazla para harcamayı hiç sevmemişimdir. Yetmiş 60$.Bir de 5 senedir bilgisayar yok yani.
Hocam hesap benimle yaşıt 60 dolar ayıp olmuş biraz10k saat nereye harcadınız acaba merak ettim açıkçası
Bu kadar sadıklık hiçbir şeyde görmedim hocamCS'dir ağırlıklı olarak. Betasından beri oynuyorum. Steam'e de çıkar çıkmaz almışımdır. Oradaki en pahalı oyun büyük ihtimalle Call of Duty'dir o da hediye gelmişti arkadaştan.Rocket League, CS, PUBG falan bunlara para vermişimdir.
Bu kadar sadıklık hiçbir şeyde görmedim hocam![]()
Belli oluyor hocam az ekmeğini yememişsinizdirÖmrümüzü verdik kardeşim şu CS'ye.Zamanında güzel paralar ve ödüller kazandırdı da artık iş işten geçti. En son surf ve kz maplerini oynuyordum can sıkıntısından.
![]()