Steam hesabınıza kaç dolar harcadınız ?

Maşallah hocam 10 sene yaşanmışlık kokuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Demon Slayer fanı daha boş işler harici steam canımdır ya
valla epic düşmanıyım açık açık söylüyorum steam isterse altın birimine geçiş yapsın gene steamden alacağım 🙂

40 dolar harcamışım
Hesabın değeri 300 dolar

pahali oyunlari paylasimli hesap alarak oynuyorum o.O2

valla epic düşmanıyım açık açık söylüyorum steam isterse altın birimine geçiş yapsın gene steamden alacağım 🙂
Epic düşmanı değilim de orada oynadığım oyunlar yok mesela 500 küsür saatimin olduğu microsoft flight gibi oyunlar olsa tamam diyeceğim + steam ile başladık steam ile giderim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 dolar harcamışım
Hesabın değeri 300 dolar

pahali oyunlari paylasimli hesap alarak oynuyorum o.O2
Aile kütüphanesindekileri sayarsa hesabın değeri 2-3 kat artacak aslında :D

1759699252679.webp

Fazla para harcamayı hiç sevmemişimdir. Yetmiş 60$. :D Bir de 5 senedir bilgisayar yok yani.

Hocam hesap benimle yaşıt 60 dolar ayıp olmuş biraz :D 10k saat nereye harcadınız acaba merak ettim açıkçası

CS'dir ağırlıklı olarak. Betasından beri oynuyorum. Steam'e de çıkar çıkmaz almışımdır. Oradaki en pahalı oyun büyük ihtimalle Call of Duty'dir o da hediye gelmişti arkadaştan. :D Rocket League, CS, PUBG falan bunlara para vermişimdir.

CS'dir ağırlıklı olarak. Betasından beri oynuyorum. Steam'e de çıkar çıkmaz almışımdır. Oradaki en pahalı oyun büyük ihtimalle Call of Duty'dir o da hediye gelmişti arkadaştan. :D Rocket League, CS, PUBG falan bunlara para vermişimdir.
Bu kadar sadıklık hiçbir şeyde görmedim hocam :D

Bu kadar sadıklık hiçbir şeyde görmedim hocam :D

Ömrümüzü verdik kardeşim şu CS'ye. :D Zamanında güzel paralar ve ödüller kazandırdı da artık iş işten geçti. En son surf ve kz maplerini oynuyordum can sıkıntısından. :D

Ömrümüzü verdik kardeşim şu CS'ye. :D Zamanında güzel paralar ve ödüller kazandırdı da artık iş işten geçti. En son surf ve kz maplerini oynuyordum can sıkıntısından. :D
Belli oluyor hocam az ekmeğini yememişsinizdir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,751
Üyeler
184,678
Son üye
furyyyyy
Geri