Tlou part1 fitgirl torrent dosyası kırmızı virüs hatası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dodi part part oyun indirmeni sağlıyor 30 gb oyun 12 part falan mesela 2 gb 2 gb çekiyorsun daha rahat oluyor indirmesi torrent gibi değil uğraştırmıyor rar olarak parça parça indirip 2010 gibi takılıyorsun fulloyun'u hatırlayan varsa RIP. Onun haricinde eğer kurulum başında 4 gb ram seçeneği vardı onu seçtiysen kurulumu iptal et tekrar çalıştır eğer seçmediysen o 1.21 saat palavra ssd ve ram hızına bağlı olarak kuruyor oyunu eğer m2 ssd varsa ve ramin 16 32 ise en fazla 40 dk sürer çünkü oyunun boyutu o kadar büyük değil (80 gb mıydı neydi dodiden indirirken) dodinin olayı part part indirmek güvenilir fitrgirl gibi dodiyi herkes bilir
m2 var ama ben D klasörüne kurdum dosyayı oda hdd sanırım. ramda 16 zaten. neyse bekleriz 1 saat acelemiz yok :D dodiyi denerdimde daha tek seferlik olanını yapamıyoruz bide part part kurmaya çalışırsam kendi kendime virüs bulaştırırım :D

m2 var ama ben D klasörüne kurdum dosyayı oda hdd sanırım. ramda 16 zaten. neyse bekleriz 1 saat acelemiz yok :D dodiyi denerdimde daha tek seferlik olanını yapamıyoruz bide part part kurmaya çalışırsam kendi kendime virüs bulaştırırım :D
HDDye kuruyorsan o süre çok normal :D yazma hızı ölü gibi bir şey olduğu için onun haricinde dodide farklı bir olay yok şuan indirdiğin dosyaları zip zip parça parça indirip sonra pcye çıkarıyorsun DMden yazabilirsin yardımcı olurum

dodi nedir hocam torrent gibi birşeymi. bu torrentle baya önce yine birkaç oyun kurmuştum o zaman bu kadar karmaşık gelmiyordu şidi direkt next next diyip kuruyorum. ayrıca kurulurken 90gb dosyayı beklemem yetmezmiş gibi şimdi yine yaklaşık 1 saatlik bi bekleme süresi yazıyor bunlar normal mi yada işaretlemem gereken birşeyi mi işaretlemedim kurarken ondan olabilir mi
Alıntıyı görüntüle
dodi fitgirl gibi bilindik bir repack yapan bir arkadaştır ,
1770001155624.webp

şu tarz ayalardan yapman lazım.

hocam aynı yere girince bende bu seçenek çıkmıyor yada ben körüm bana mala anlatır gibi anlat sıkıntı yok :D

Alıntıyı görüntüle
Kaspersky sende niye direkt defender taraflı koruyor anlamadım yapman gereken şey kaspersky içinden dışlama eklemek ama kaspersky zaten yakalamıyor bile uac sana puştluk yapıyo :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaspersky sende niye direkt defender taraflı koruyor anlamadım yapman gereken şey kaspersky içinden dışlama eklemek ama kaspersky zaten yakalamıyor bile uac sana puştluk yapıyo :D
Yani yapacağın şey uac kapatmak yetmeli :D

Yani yapacağın şey uac kapatmak yetmeli :D
çubuk gibi bir şey vardı onu en alta çekip kaydetim sanırım başardım :D neyse kasper baba verken bunlara gerek yok zaten boşuna para vermedik :D

çubuk gibi bir şey vardı onu en alta çekip kaydetim sanırım başardım :D neyse kasper baba verken bunlara gerek yok zaten boşuna para vermedik :D
Kasperskyı lisanslı kullanırken defenderı bile kapatman lazım :D defender bazen onu false positive çekebiliyor update çekerken öyle saçmalıklar normal yaptığın uacı 0a çekmek şu demek = lisansı olmayan setup vb paketleme uygulamalarını çalıştırırken sana sormuyor bak bu bizden lisanslı değil güvenli mi bilmiyorum EMİN MİSİN? diyor UAC default 2 gelir 3 aşırı karışır 0 karışma yapmak geri açmak istersen aynı yere gir 2ye çek en üstte değil

Bu arada torrentle uğraşmak istemiyorsan attığım ssteki dışlamaya bakabilirsin.

dediğin gibi farklı klasörde bu tarz şeyleri kurup onda dışlama yapmaya çalışıyorumda kaspersky üzerinden yapılışını bulamadım. kendi sayfasında yapılış yöntemi var fakat eski olduğu için ordaki bazı seçenekler bende çıkmıyor o yüzden beceremedim yani

ayrıca bu uacyi kapattım o yeterli olmadı mı bu tarz hatalar için. torrent şimdilik kalsın tek seferde yaptığı için bana hitap ediyor tam :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,203
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri