Draven25
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Ekler
Son düzenleme:
Bende var, çok güzel bir kulaklık ama kronik problemli. Bir süre sonra sorun çıkarıyor. Almanızı önermem, alternatif modellere bakın.
bendede var aynısı almanızı önermiyorum yazılımsal problemleri mevcut mesela oyun modu yani düşük gecikme moduna geçince patlama sesleri geliyor bunun gibi şeyler.Bende var, çok güzel bir kulaklık ama kronik problemli. Bir süre sonra sorun çıkarıyor. Almanızı önermem, alternatif modellere bakın.
pc için olurmu yabunu alın geçin derim beleş fiyat siyah ta var yarın indirim günü daha düşermi bilmiyorum genelde bu rakama düşüyordu zaten
![]()
Havit TW991 PRO ANC Bluetooth Kulaklık - Beyaz
Havit SPACE NC01T TW991 PRO TWS Kulaklık – Hybrid ANC+ENC, Bluetooth 6.0, 12mm Sürücü, Type-C, 7 Saat - Beyazwww.havitstore.com.tr
bluetooth sürümleri uyuşuyorsa olur diye biliyorum yine de baskalarının cevaplarına bi bakpc için olurmu ya
www.qcyturkiye.com.tr
cmf buds var bende. basları harikaBeyler böyle üst kalite ses veren basslı tizi vs. Güzel ne kulaklık var? 2 bin TL'ye kadar. Kafaüstü Qcy h13 lite var. Kulakiçi olarakta T13 Anc var. T13 Anc böyle yetersiz geliyor bana.
Arctis gamebuds vardı o tarzda ama nasıldır bilmem hocamBöyle kulakliklari pxye takip gecikmesiz kullanacağımız usbli versiyonlari var mı