900 tl ödediğim internet hızı 🙃

Dayı nerede yaşıyorsun alternatif boxlar falan işe yaramıyor mu?
Güneydoğudayım bu nedenle şaşıracağınızı sanmam
Çok garip ya, bu superbox falan olmuyor mu fiyatlarını bilmiyorum tabi? Bu arada seni anca starlink paklar ya, dua et hızlı gelsinler kurtul bu dertten :D
Hatırlıyorum superbox bile bize vermiyordu yanılmazsam (sanki mağaradayız anasını satayım) bizim yan evde altyapı var bizde yok tek umut starlink galiba evet

5 yıldan uzun zaman oldu böyle hız değerleri görmeyeli. Seni çok iyi anlıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: fox1
Güneydoğudayım bu nedenle şaşıracağınızı sanmam

Hatırlıyorum superbox bile bize vermiyordu yanılmazsam (sanki mağaradayız anasını satayım) bizim yan evde altyapı var bizde yok tek umut starlink galiba evet
Hocam böyle olmaz redbox falan bakın adresinizde nasıl hizmet veriyor. Güneydoğuyu iyi bilirim askerliğimi Diyarbakır'ın ilçelerinde yaptım.

Çok garip ya, bu superbox falan olmuyor mu fiyatlarını bilmiyorum tabi? Bu arada seni anca starlink paklar ya, dua et hızlı gelsinler kurtul bu dertten :D

1770070136975.webp

inernet hızım benimde yavaş kral

12 mbps benimde köy yeri adsl alt yapı ,100 mbps kullanan ile aynı parayı vermek hoş olmuyor ama yapacak bir şey de yok coğrafya kaderdir :)

• Beğen
Reaksiyonlar: fox1
Hocam böyle olmaz redbox falan bakın adresinizde nasıl hizmet veriyor. Güneydoğuyu iyi bilirim askerliğimi Diyarbakır'ın ilçelerinde yaptım.
ben kocaeli izmit merkezde 5 yıl uğraştım internet alt yapısı yaptıramadım bakır kablo çektiremedim bile , adam buldum partiye üye oldum 12 saat için 2 bin mgbt destekleyen alt yapı yaptılar

Alıntıyı görüntüle
inernet hızım benimde yavaş kral
Hocam ordan bi 21i alabilirmiyim bide ordan bi 7 upload çok müteşekkir olurum
Hocam redbox tercih edebilirdim de bu internete rağmen aylık 1tb internet kullanımını geçen biriyim 😅 malum meslekten

Hocam redbox tercih edebilirdim de bu internete rağmen aylık 1tb internet kullanımını geçen biriyim 😅 malum meslekten
marmara bölgesinde olsan gerekli yetkilinin numarasını atar yaptırıdım superonline

ben kocaeli izmit merkezde 5 yıl uğraştım internet alt yapısı yaptıramadım bakır kablo çektiremedim bile , adam buldum partiye üye oldum 12 saat için 2 bin mgbt destekleyen alt yapı yaptılar
Valla hocam artık umudum kalmadı ben 5 yıldan fazla uğraştım diyebilirim pandemide çok zorluk yaşadım bu nedenle önceki hocamın dediği gibi coğrafya kaderdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

marmara bölgesinde olsan gerekli yetkilinin numarasını atar yaptırıdım superonline
Düşünmeniz yeterli hocam saygılar❤️

O hızla aylık 1tb zor yaparsın gibi. Benim de 1.3tb falan buluyor yaklaşık.

Valla hocam artık umudum kalmadı ben 5 yıldan fazla uğraştım diyebilirim pandemide çok zorluk yaşadım bu nedenle önceki hocamın dediği gibi coğrafya kaderdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşünmeniz yeterli hocam saygılar❤️
torpil bulamadan yapılmıyor kral cidden tek tavsiyem hangi bölgedeysen o bölgedeki temsilcilere ulaşmadan yapamassın ben siyasetle çözdüm açık konuşayım talep oluştursan bile bakmıyorlar bölge sorumlusundan duydum söylüyorum sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,452
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri