ragnarbrok
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorsanız yardımcı olurmusunuzyeni bir konu açın hocam
Biliyorsanız yardımcı olurmusunuzyeni bir konu açın hocam
La AI'mıyız biz yazıp kayboluyorsun. İnsan bi cevap verir geri döner. Tam sopalıksınız yeminlen.Onu yaptım şimdi biosu güncellicem ama hiç bilmiyorum
bilgim yok hocam 2 saniye yeni konu açın bilen arkadaşlar yardımcı olsun daha sağlıklı olur.Biliyorsanız yardımcı olurmusunuz
Ulan velet halletim cevap verdim terbiyesizLa AI'mıyız biz yazıp kayboluyorsun. İnsan bi cevap verir geri döner. Tam sopalıksınız yeminlen.
Tamam sağolbilgim yok hocam 2 saniye yeni konu açın bilen arkadaşlar yardımcı olsun daha sağlıklı olur.
Velet dediğin adam seni cebinden çıkarır görgüsüz herif. Önce bi forum adabı öğren sonra konuş. Dağlı mısın nesin? Söyle bileyim.Ulan velet halletim cevap verdim terbiyesiz
Belli profilden animeci ergen sktr git baba parası yemeye devam et sabah akşam bilgisayar damı oturuyorum işsiz ergen
Uyu olm okula gidecen sabah
Bak haksızlık ediyorsun, haddini aşıyorsun. Yaptığın terbiyesizlik. AI gibi yazıp gidiyorsun ben forumun maaşlı işçisi miyim k gecenin bir vakti konuna yazıyorum. Sorunu nasıl çözdün paşam? Önce forum adabı öğren sonra kimle konuştuğunu. Hadi abisi gece gece asabımı bozma.Uyu olm okula gidecen sabah
Ulan gerizkalı ilk terbiyesizlik yapan sensin halletim dedim kız gibi görüldü attın diyosun kızmısın olm senBak haksızlık ediyorsun, haddini aşıyorsun. Yaptığın terbiyesizlik. AI gibi yazıp gidiyorsun ben forumun maaşlı işçisi miyim k gecenin bir vakti konuna yazıyorum. Sorunu nasıl çözdün paşam? Önce forum adabı öğren sonra kimle konuştuğunu. Hadi abisi gece gece asabımı bozma.
Sen harbi eğitilemezsin.Ulan gerizkalı ilk terbiyesizlik yapan sensin halletim dedim kız gibi görüldü attın diyosun kızmısın olm sen