❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

bende aynı sorunu yaşadım hocam, ürünün adetini sepette iken 2'ye çıkartın sonra 1'e geri düşürün kupon gelcek uygula diyin. yine aynı hatayı verirse farklı cihazdan deneyin.
başaramadık hocam, fiyatıda artırdılar zaten. hepsiburada küçük işletmeler gibi refleksler vermeye başladı, trendyoldan devam gibi, adamlar listelediği fiyattan satmaya devam ediyor hala zaten

bilgisayar için almayı düşünüyorum.
Xbox 9.nesil gamepad bu modele göre nasıldır sizce ?
hangisini almak daha mantıklı olur

sadece iyi yazmışlar hocam genel bir kıyaslama olarak sormuştum aslında
Hall effect yok demişler. Bu tek başına bile yeterli bir sebep. Xbox kolları pilli ve drift problemleri yaşanıyor. 2026 yılında hall effect olmayan kol alınmaz.

başaramadık hocam, fiyatıda artırdılar zaten. hepsiburada küçük işletmeler gibi refleksler vermeye başladı, trendyoldan devam gibi, adamlar listelediği fiyattan satmaya devam ediyor hala zaten
bende 3 hesaptan denedim 3. de oldu hocam.

indirimde gördüm manitaya yaranmak için 2 tane aldım beraber oynarız dedim sorsanız hayatımda kola dokunmamışımdır

Uygunsuz Dil
Ekran Görüntüsü (2).webp

Konudaki gamepadin Xbox kolundan daha iyi olduğuna inanan bir insan :ROFLMAO: @ahmttunc ne saçma insansın her şey hakkında fikrin var ama o da yanlış. Yazdığın mesajların çoğu konuyla alakasız ya da yanlış bilgi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri