Peter B. Parker
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
hall effect yok xboxta drift sorunu oluyor. ayrıca pilli in big 2026ne açıdan iyidir hocam
hall effect yok xboxta drift sorunu oluyor. ayrıca pilli in big 2026ne açıdan iyidir hocam
başaramadık hocam, fiyatıda artırdılar zaten. hepsiburada küçük işletmeler gibi refleksler vermeye başladı, trendyoldan devam gibi, adamlar listelediği fiyattan satmaya devam ediyor hala zatenbende aynı sorunu yaşadım hocam, ürünün adetini sepette iken 2'ye çıkartın sonra 1'e geri düşürün kupon gelcek uygula diyin. yine aynı hatayı verirse farklı cihazdan deneyin.
sadece iyi yazmışlar hocam genel bir kıyaslama olarak sormuştum aslındasorulmuş ve bi kaç mesaj üstte cevaplamışlar.
Hall effect yok demişler. Bu tek başına bile yeterli bir sebep. Xbox kolları pilli ve drift problemleri yaşanıyor. 2026 yılında hall effect olmayan kol alınmaz.sadece iyi yazmışlar hocam genel bir kıyaslama olarak sormuştum aslında
bende 3 hesaptan denedim 3. de oldu hocam.başaramadık hocam, fiyatıda artırdılar zaten. hepsiburada küçük işletmeler gibi refleksler vermeye başladı, trendyoldan devam gibi, adamlar listelediği fiyattan satmaya devam ediyor hala zaten
buralar karışır vaziyet alınAlıntıyı görüntüle
Konudaki gamepadin Xbox kolundan daha iyi olduğuna inanan bir insan@ahmttunc ne saçma insansın her şey hakkında fikrin var ama o da yanlış. Yazdığın mesajların çoğu konuyla alakasız ya da yanlış bilgi...
Tek kelime etmeme değmez ki, ne de olsa anlamayacakburalar karışır vaziyet alın