omeragabey
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Merhabalar başlıktaki mousepad 4000 adet üretilmiş ve 2000i satılmış kalan 2000 adet ise salı günü stoğa girecek 50x50 olanı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Hocam alınırMerhabalar başlıktaki mousepad 4000 adet üretilmiş ve 2000i satılmış kalan 2000 adet ise salı günü stoğa girecek 50x50 olanı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
İlgi alanınızsa alabilirsiniz bana göre mousepad gibi bir ekipmana o kadar vermek saçmaMerhabalar başlıktaki mousepad 4000 adet üretilmiş ve 2000i satılmış kalan 2000 adet ise salı günü stoğa girecek 50x50 olanı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
banada fazla ama limited bir ürün olduğu için ve tasarımı hoşuma gittiği için deneyimlemek istiyorum salo gününe kadar karar verirsem alırım yoksa almamİlgi alanınızsa alabilirsiniz bana göre mousepad gibi bir ekipmana o kadar vermek saçma
çok kararsızımHocam alınır![]()
![]()
Hocam siz normal ace alıp iptal etmiştiniz değil mi?banada fazla ama limited bir ürün olduğu için ve tasarımı hoşuma gittiği için deneyimlemek istiyorum salo gününe kadar karar verirsem alırım yoksa almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok kararsızım![]()
evetHocam siz normal ace alıp iptal etmiştiniz değil mi?
Doğru hatırlamışım hocam, ben size tüm deneyimimi anlattım. Ben alınır diyorum..