Çözüldü✓ MCHOSE V9 Pro Kullanan varsa Yardım Lazım

Frenick

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar durduk yere sorunsuz çalışan kulaklık bugun çalışmamaya başladı. Şarjı bitti şarj a taktım ondan sonra seslerde kopukluk başladı ses de kesintiler başladı ve pc yenıden kapanıp acıldığında ayarlar saçmalamaya başladı driverleri yeniden kurdum düzelmedi.

kulaklık açınca normal aktif olurdu şimdi blue tuf mood diye ses geliyor. MCHOUSE de ayaları yapınca kulaklıkta bir değişiklik olmuyor ses de alıcı da mı sorun var çözemedim.

Bu kulaklığı kullanan ses ayarlarını gönderebilir mi nasıl çözeceğim bunu

Merhaba arkadaşlar durduk yere sorunsuz çalışan kulaklık bugun çalışmamaya başladı. Şarjı bitti şarj a taktım ondan sonra seslerde kopukluk başladı ses de kesintiler başladı ve pc yenıden kapanıp acıldığında ayarlar saçmalamaya başladı driverleri yeniden kurdum düzelmedi.

kulaklık açınca normal aktif olurdu şimdi blue tuf mood diye ses geliyor. MCHOUSE de ayaları yapınca kulaklıkta bir değişiklik olmuyor ses de alıcı da mı sorun var çözemedim.

Bu kulaklığı kullanan ses ayarlarını gönderebilir mi nasıl çözeceğim bunu
1770155559118.webp

BUGUN PARCALADIM O ARKADASI YA

Ya vallahi deli olacam durduk yere bozuldu donanımsal mı alıcı da mı bi sorun var gelde çık işin içinden şimdi

bosver babus parcala cok dusunmeye gerek yok bi tane studyo kulaklık arastırıyorum kablolu alacam kulaklıgın bi sorunu yoktu aslında niye parcaladım acaba fortnite zararları işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya vallahi deli olacam durduk yere bozuldu donanımsal mı alıcı da mı bi sorun var gelde çık işin içinden şimdi

Başka cihazda dene type c girişli telefonda dene bluetooth moduyla telefonda dene

bosver babus parcala cok dusunmeye gerek yok bi tane studyo kulaklık arastırıyorum kablolu alacam kulaklıgın bi sorunu yoktu aslında niye parcaladım acaba fortnite zararları işte
Hocam pc de bu pc de bluetooth ayarını acmadan direk bağlanması lazım değil mi alıyıcı taktığımda

aaa cok pardon ben simdi okudum senin sorununu la babus sıkıntı yok bak nasıl yapıyorduk onu kulaklığı açma tuşuna basılı tutup aç normal şekilde açıkken 3 defa üst üste açma tuşuna bas bi ses gelicek adapter connection dicek

2 veya 3 defaydı tam hatırlamıyorum

baktım simdi tek bi kez 2 defa üsst üste basacaksın açma tuşuna adapter mode dicek

aaa cok pardon ben simdi okudum senin sorununu la babus sıkıntı yok bak nasıl yapıyorduk onu kulaklığı açma tuşuna basılı tutup aç normal şekilde açıkken 3 defa üst üste açma tuşuna bas bi ses gelicek adapter connection dicek

2 veya 3 defaydı tam hatırlamıyorum

baktım simdi tek bi kez 2 defa üsst üste basacaksın açma tuşuna adapter mode dicek
hey allah razı olsun ya nerden girmiştik o ayara zaten. Çok sağolasın hocam

p1c kurusu ya ama üzüldüm durduk yere gitti bundan 2.4ghz hoparlor yapacam olursa
Hocam marka iyi diyolardı aslında ama bilemiyorum. Ben Cloud III S aldığıma mutluyum valla sevmeyeni de çok orası ayrı konu ama. Hakkınızda hayırlısı olsun sizin için deney çıktı hoparlör olursa haber edin mutlaka :D

Yok kıramam alalı daha 3 ay oldu zaten o kadar beklemiştik stoğunu şimdi yeni stok gelmiş her zaman gelmiyor bunun stoğu :D
Stok sorunu çok var evet iade etsenizde para iadesi olabilir diycektim bende

Hocam marka iyi diyolardı aslında ama bilemiyorum. Ben Cloud III S aldığıma mutluyum valla sevmeyeni de çok orası ayrı konu ama. Hakkınızda hayırlısı olsun sizin için deney çıktı hoparlör olursa haber edin mutlaka :D

Stok sorunu çok var evet iade etsenizde para iadesi olabilir diycektim bende

babus bende cok memnundum ama ya mactayım piece control 1v1 kapatıyorum duvarı lavuk duvarı deliyor sonra ben delirip v9 proyu deliyor yoksa alacaklar alabilir guzel mal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,256
Üyeler
189,236
Son üye
deneme21312
Geri