Yardım Laptop SSD Isınma Sorunu ve Donma Problemleri

Reaksiyon skoru
1
S.a arkadaşlar benim bir adet laptop um var Acer marka ssd sentinel de baktığımda mikron ssd yani Windows un kurulu oldugu ssd im 65 dereceleri görüyor boşta iken YouTube falan açık değilken oyunlarda bazen donuyor hiç tepki vermiyor bilgisayar güç tuşu ile kapatmak zorunda kalıyorum bazende YouTube de video izlerken falan oluyor birden ekran donuyor hiç bir tuş tepki vermiyor ekran kartı resetleme tuşlarını falan deniyorum olmuyor bu sıralar çok oluyor yardım edebilir misiniz ssd den mi kaynaklı başka birşeyden mi

Ekler

• 1000274385.webp
    1000274385.webp
    4 MB · Hit: 31
S.a arkadaşlar benim bir adet laptop um var Acer marka ssd sentinel de baktığımda mikron ssd yani Windows un kurulu oldugu ssd im 65 dereceleri görüyor boşta iken YouTube falan açık değilken oyunlarda bazen donuyor hiç tepki vermiyor bilgisayar güç tuşu ile kapatmak zorunda kalıyorum bazende YouTube de video izlerken falan oluyor birden ekran donuyor hiç bir tuş tepki vermiyor ekran kartı resetleme tuşlarını falan deniyorum olmuyor bu sıralar çok oluyor yardım edebilir misiniz ssd den mi kaynaklı başka birşeyden mi
arka planda sürekli çalışan program olabilir. Crack vb ürünler kullandıysan virüs bulaşmış olabilir. Bunlardan değilse Laptop garantisi yoksa içini açıp bakım yapman lazım. En kötü bir soğutucu takabilirsin. Küçük ihtimal ssdnin çiplerinde bir sıkıntı olabilir

Ssd çok ısınınca kendini sistemle beraber kilitler ondan kapatmıyorsun laptop sağlam ssd muhtemelen bozuk ama olmayadabilir başka ssd denedin mi

Diskİnfo ile bakar mısın?

Ssd o sıcaklıklar hiç normal değil, ya bozuk ya da sistemde zararlı var...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da cpu gpu çok ısınıyor ve ssd onlara yakın ise hata veriyor da olabilir...

Son düzenleme:
Ssd çok ısınınca kendini sistemle beraber kilitler ondan kapatmıyorsun laptop sağlam ssd muhtemelen bozuk ama olmayadabilir başka ssd denedin mi
Yedek ssd vardı ona klon oluşturup onu takıp deneyecegim

Yok oyunlarda zaten MSI afterburner ve trottle stop kullanıyorum vatt sınırı koyuyorum sıcaklıklar 80 dereceyi geçmiyor gpu ve Cpu da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,224
Üyeler
189,993
Son üye
Z1Pdiyorlar
Geri