Desteğinize İhtiyacım Var , Düşüncelerinizi belirtin dostlar !

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4500
Dostlar selamlar , önüme bir fırsat düştü fakat ben fırsat mı değil mi bilemedim kulaklık hakkında az çok bilgi sahibiyim ama ürün 2. el olduğu için ilerisi için kar zarar dengesini kafada oturtamadığım için konu açmak istedim , Steelseries artics nova pro kablolu versiyonu 2. el bir kulaklık denk geldi önüme kutu içeriği tam kasa 10/9 garanti yeni bitmiş çiziği vs yok fiyat olarakta 6200 den zorlaya zorlaya 4800 bandına düşürdüm arkadaşta yardımcı odu fakat 2. el kulaklık kontrolü nasıl yapılır nelere dikkat edilir bu fiyata alınır mı yoksa sıfır muadilleri var mıdır bilmediğimden sizlere sormak istedim yarına kadar vaktim var düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın. Sevgiyle kalın

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12 (3).webp
    WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12 (3).webp
    128.3 KB · Hit: 22
  • WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12 (2).webp
    WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12 (2).webp
    221.4 KB · Hit: 19
  • WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12 (1).webp
    173.3 KB · Hit: 18
  • WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12.webp
    WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.12.webp
    162.6 KB · Hit: 18
  • WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.10.webp
    WhatsApp Image 2026-02-05 at 17.41.10.webp
    130 KB · Hit: 20
Sürekli 2. el al/sat yapan kişiler daha bilgilidir fakat ben 2. el kulaklık alınmasını tavsiye etmiyorum. Pandemi zamanına kadar hep F/P kablolu kulaklıklar kullanıyordum. Artık üst seviye bir kulaklık kullanmak istiyordum. Yakın bir arkadaşımdan aynı senin attığın ürün gibi çiziği olmayan deformasyona uğramamış ses ve mic kalitesi iyi seviyede fiyat olarak orta seviyelerde bir kulaklığı 2. el olarak satın aldım. Ama bir ay bile gönül rahatlığı ile kullanamadım. Sanki kirli bir kıyafeti sürekli giyiyormuşum gibi bir his uyandırdı bende. Kullanırken zevk almak bir yana dursun elimi bile sürmek istemedim bir süre sonra. Ve paraya kıyıp indirimden yakalayıp Corsair Virtuoso Se aldım. 2023 yılında aldım. Çok memnunum.

Outlet/teşhir almayı tercih ederim.Cloud 3 wireless outletti.Garantisi bitik ürün alacağım maks ekran kartı veya hava soğutucu olur.

Sürekli 2. el al/sat yapan kişiler daha bilgilidir fakat ben 2. el kulaklık alınmasını tavsiye etmiyorum. Pandemi zamanına kadar hep F/P kablolu kulaklıklar kullanıyordum. Artık üst seviye bir kulaklık kullanmak istiyordum. Yakın bir arkadaşımdan aynı senin attığın ürün gibi çiziği olmayan deformasyona uğramamış ses ve mic kalitesi iyi seviyede fiyat olarak orta seviyelerde bir kulaklığı 2. el olarak satın aldım. Ama bir ay bile gönül rahatlığı ile kullanamadım. Sanki kirli bir kıyafeti sürekli giyiyormuşum gibi bir his uyandırdı bende. Kullanırken zevk almak bir yana dursun elimi bile sürmek istemedim bir süre sonra. Ve paraya kıyıp indirimden yakalayıp Corsair Virtuoso Se aldım. 2023 yılında aldım. Çok memnunum.
güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim , ben de sanırsam pandemi döneminden hemen sonra nova1 almıştım 2. el kulak pedlerini çıkarıp gerekli değişimleri temizlikleri yapıp 3 seneye yakın kullanmıştım benim aslında sormak istediğim şey ürünü aldığım takdirde ürünün donanım olarak bir sorunun olup olmadığını nasıl anlarım ve sıfırının 12-13k bandında olan bir kulaklığı eğer denildiği gibi temizse bu fiyatlara almak mantıklı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Outlet/teşhir almayı tercih ederim.Cloud 3 wireless outletti.Garantisi bitik ürün alacağım maks ekran kartı veya hava soğutucu olur.
2. el kulaklık alınmamalı diyorsun yani ?

Dostlar selamlar , önüme bir fırsat düştü fakat ben fırsat mı değil mi bilemedim kulaklık hakkında az çok bilgi sahibiyim ama ürün 2. el olduğu için ilerisi için kar zarar dengesini kafada oturtamadığım için konu açmak istedim , Steelseries artics nova pro kablolu versiyonu 2. el bir kulaklık denk geldi önüme kutu içeriği tam kasa 10/9 garanti yeni bitmiş çiziği vs yok fiyat olarakta 6200 den zorlaya zorlaya 4800 bandına düşürdüm arkadaşta yardımcı odu fakat 2. el kulaklık kontrolü nasıl yapılır nelere dikkat edilir bu fiyata alınır mı yoksa sıfır muadilleri var mıdır bilmediğimden sizlere sormak istedim yarına kadar vaktim var düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın. Sevgiyle kalın
Diğer aarkadaşların da dediği gibi mouse klavye neyse de kulaklık hijyen ürünü sayılıyor iade de bile sorun yaşıyorsun çoğu yerde, 2. el almamanı tavsiye ederim ama illa ki alıcam dersen kulaklığı çok sessiz bir yerde kafana tak ve hiç bi şey açmadan %100 de kullan dip ses, arc vs. varsa kulağına gelecektir bir süre sonra, onun dışında bakılacak pek bir şey yok. içine sindiyse al geç iyi fiyat çünkü.

Geri