❌İndirim Bitti! Kingston KC3000 2TB 9283.19TL

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,679
Bu kadarı biraz şüphe uyandırıcı oldu.

Öncekilerden gelen oldu mu? Bu kadar üst üste stoğa bu fiyatta girmesi kuşkulandırdı beni.

Bu kadarı biraz şüphe uyandırıcı oldu.

Öncekilerden gelen oldu mu? Bu kadar üst üste stoğa bu fiyatta girmesi kuşkulandırdı beni.
990pro Soğutuculu 8099 idi geçen yine biraz stok geldi bitti hemen şu yoklukta garanti stok varsa alınmalı dramm var

Sepete bile eklenmiyor.
Ben almayı başardım iptal olmaz umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sepete bile eklenmiyor.
Bende hala stok var gözüküyor ama bitmiş olabilir

Ürün depo ürünü değildi iyi fiyat bence stok varsa alınmalı diye düşünüyorum 990pro soğutuculu kadar iyi değil fiyat ama alınır şu zamanda

990pro Soğutuculu 8099 idi geçen yine biraz stok geldi bitti hemen şu yoklukta garanti stok varsa alınmalı dramm var
Onu kaçırdım, ama bu model ona oranla bir tık daha iyi 400tb daha fazla yazma ömrü var. Ayrıca onun soğutucusu nedeniyle anakartın soğutucusunu kullanamazdım.
Yine de yakalasaydım alırdım ama çokta üzülmedim.

Dün aldım bende ama kargolamadı halen daha.

stok var ama alamıyorum adres sıkıntısı

bittti

Onu kaçırdım, ama bu model ona oranla bir tık daha iyi 400tb daha fazla yazma ömrü var. Ayrıca onun soğutucusu nedeniyle anakartın soğutucusunu kullanamazdım.
Yine de yakalasaydım alırdım ama çokta üzülmedim.

Dün aldım bende ama kargolamadı halen daha.
990pro soğutucu olanı ben aldım Aralık'ta sanırım o zamanda baya indirimde kaldı günlerce fakat 2 TB alanı nasıl dolduracam diye düşünüp gereksiz olduğuna kanaat getirip iade ettim fakat pişman oluyordum ki kc3000 denk geldi çektim hemen 🥲

stok var ama alamıyorum adres sıkıntısı

bittti
Valla ihtiyaç olsun olmasın bütçe varsa ne denk gelirse çekmeli bence piyasa uçuyor ister kenarda dursun ister kullanın ne düşürürsek kardır

990pro soğutucu olanı ben aldım Aralık'ta sanırım o zamanda baya indirimde kaldı günlerce fakat 2 TB alanı nasıl dolduracam diye düşünüp gereksiz olduğuna kanaat getirip iade ettim fakat pişman oluyordum ki kc3000 denk geldi çektim hemen 🥲
bu nasıl

Valla ihtiyaç olsun olmasın bütçe varsa ne denk gelirse çekmeli bence piyasa uçuyor ister kenarda dursun ister kullanın ne düşürürsek kardır
sepete ekledım adresinize gönderilemiyor diyordu alamadık.

Nasıl yani 990pro 2tb m2 ssd aldın ve doldurma derdine mi düştün 😁

bu nasıl

sepete ekledım adresinize gönderilemiyor diyordu alamadık.
Anlık stok takibi yok sanırım olsa süper olur

Evet gereksiz diyip iade ettim 1 bayt bile doldurmadan 🥲

2 3 oyun aktif oynuyorum çoğu zaman platformlardan yada diğer tr sitelerinden dizi film vs izliyorum dolmuyor alan napayım 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,718
Üyeler
188,800
Son üye
Ravenclaww
Geri