Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,010
- Bütçe
- 2000
Oyun odaklı olucak 8khz vs olması şart değil yine de bu fiyata o özellikli vs varsa seçenekleri atabilirseniz sevinirim
Oyun odaklı olucak 8khz vs olması şart değil yine de bu fiyata o özellikli vs varsa seçenekleri atabilirseniz sevinirim
Teşekkür , hediye olucak da bunu aldırıp geçeyim mi , başka öneri var mı![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunu alıp geçin hocam. 800 mAh bataryası var, malzeme kalitesi güzel; kesinlikle alınabilir. Ben kullanıyorum, memnunum. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanın; en azından kargo bedava olur.Teşekkür , hediye olucak da bunu aldırıp geçeyim mi , başka öneri var mı
Bunu bende kullanıyorum öneririm reis çok memnunumTeşekkür , hediye olucak da bunu aldırıp geçeyim mi , başka öneri var mı
Alternatif öneri var mı
v2si değiştiyse bilmiyorum ama düz halini kullanmıştım dış kasası çok gıcırdıyodu![]()
Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu olabilir hocam; 8000 Hz, performanslı bir ürün. Malzeme kalitesi de güzel, alınabilir.
Ben ikisini de kullandım. V2 modelinde hem kasa değişti hem de içindeki parçaları güncel hâline getirdiler. Daha performanslı ve malzeme kalitesini de güzel yapmışlar, hocam.v2si değiştiyse bilmiyorum ama düz halini kullanmıştım dış kasası çok gıcırdıyodu
A9 Plus mı Pro mu?![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Ben plus modelini attım fakat, bütçe çıkıyorsa pro modeli kesinlikle çok daha iyi.A9 Plus mı Pro mu?
Arada ki 500 lira farka değer mi. Ne gibi farkı var ki?Ben plus modelini attım fakat, bütçe çıkıyorsa pro modeli kesinlikle çok daha iyi.
Eğer FPS oyunları için almayı düşünüyorsanız Pro modelinin içinden 8000 Hz dongle çıkmakta. Pro modelinin switch ve MCU’su daha gelişmiş. Plus modelinin avantajı ise bataryasının Pro modeline göre daha uzun gitmesi.Arada ki 500 lira farka değer mi. Ne gibi farkı var ki?