Yardım 2000 TL Bütçe Mouse Önerisi

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,010
Bütçe
2000
Oyun odaklı olucak 8khz vs olması şart değil yine de bu fiyata o özellikli vs varsa seçenekleri atabilirseniz sevinirim

Oyun odaklı olucak 8khz vs olması şart değil yine de bu fiyata o özellikli vs varsa seçenekleri atabilirseniz sevinirim

Teşekkür , hediye olucak da bunu aldırıp geçeyim mi , başka öneri var mı

Teşekkür , hediye olucak da bunu aldırıp geçeyim mi , başka öneri var mı
Bunu alıp geçin hocam. 800 mAh bataryası var, malzeme kalitesi güzel; kesinlikle alınabilir. Ben kullanıyorum, memnunum. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanın; en azından kargo bedava olur.

Alternatif öneri var mı

Bu olabilir hocam; 8000 Hz, performanslı bir ürün. Malzeme kalitesi de güzel, alınabilir.

Bu olabilir hocam; 8000 Hz, performanslı bir ürün. Malzeme kalitesi de güzel, alınabilir.
v2si değiştiyse bilmiyorum ama düz halini kullanmıştım dış kasası çok gıcırdıyodu

v2si değiştiyse bilmiyorum ama düz halini kullanmıştım dış kasası çok gıcırdıyodu
Ben ikisini de kullandım. V2 modelinde hem kasa değişti hem de içindeki parçaları güncel hâline getirdiler. Daha performanslı ve malzeme kalitesini de güzel yapmışlar, hocam.

A9 Plus mı Pro mu?

Arada ki 500 lira farka değer mi. Ne gibi farkı var ki?
Eğer FPS oyunları için almayı düşünüyorsanız Pro modelinin içinden 8000 Hz dongle çıkmakta. Pro modelinin switch ve MCU’su daha gelişmiş. Plus modelinin avantajı ise bataryasının Pro modeline göre daha uzun gitmesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,785
Üyeler
188,477
Son üye
DOBLO
Geri