Yardım Ram öneri bu ram nasıldır ?

mqmiii

80+
Reaksiyon skoru
23
Selamun aleyküm DDR 5 sistem topluyorum mecbur ram alcaz artık bu en ucuzu ama iyi midir? bilgisi olan yardım edebilirmi
1000067099.webp

ikisi de iyi hocam.

ikisi de iyi hocam.
Hepsiburada olanı alıcam aynı özellik marka farkı illa vardır ama fiyat biraz olsun düşük sorun olurmu sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisi de iyi hocam.
Birde işlemci. Ve ram kaldı almam gereken önce ram nı almalıyım işlemci mi zam konusunda konuşursak eğer

Hepsiburada olanı alıcam aynı özellik marka farkı illa vardır ama fiyat biraz olsun düşük sorun olurmu sizce
ikisinde de hynix a die veya hynix m die çipler ikisi de zirve çipler örnek vermek gerekirse işlemcide 9800x3d 9850x3d gibi takılıyorlar :D İki adet alacaksanız ya da ikinci raminizi alacaksanız ikisini de mümkünse aynı marka model olacak şekilde almaya çalışın.

Birde işlemci. Ve ram kaldı almam gereken önce ram nı almalıyım işlemci mi zam konusunda konuşursak eğer
önce ram al hocam işlemcilerin fiyatının artmasını gerektirecek enflasyon dışında bir sorun yok.
Ama ramlerin fiyatının yükselmesi malesef hala daha olası.

Son düzenleme:
Geri