❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

mağazadan teslim aldım ilk deneyimlerimi aktarayım. Bundan 2 ay önce Razer blackshark v2 pro 2023 kullanmıştım ve ses seviyesinden memnun değilim dip ses falan vardı iade etmiştim. Bunda da ses seviyesi çok az ama bazı eq ayarlarıyla sesi güzel hale getirebiliyorsunuz. Ağırlığı farkedilmiyor razer yalıtım olarak daha iyiydi ve kafaya baskı yapıyordu. Ama hyper x çok baskı yapmıyor rahat kulaklık. Bundan önce de kullandığım razer blackshark v2 usb versiyonuydu alışabilecek miyiz bakalım buna :)

mağazadan teslim aldım ilk deneyimlerimi aktarayım. Bundan 2 ay önce Razer blackshark v2 pro 2023 kullanmıştım ve ses seviyesinden memnun değilim dip ses falan vardı iade etmiştim. Bunda da ses seviyesi çok az ama bazı eq ayarlarıyla sesi güzel hale getirebiliyorsunuz. Ağırlığı farkedilmiyor razer yalıtım olarak daha iyiydi ve kafaya baskı yapıyordu. Ama hyper x çok baskı yapmıyor rahat kulaklık. Bundan önce de kullandığım razer blackshark v2 usb versiyonuydu alışabilecek miyiz bakalım buna :)
Ürün eskiye nazaran bir tık daha gelişmiş fark edilir derecede eq ayar yapıldığında daha da potansiyeli ortaya çıkıyor ama ben default halde kullanıyorum cloud 2 kadar haz vermiyor bence

Ürün eskiye nazaran bir tık daha gelişmiş fark edilir derecede eq ayar yapıldığında daha da potansiyeli ortaya çıkıyor ama ben default halde kullanıyorum cloud 2 kadar haz vermiyor bence
5 senedir cloud 2 kullanıyorum istettim bende bakalım nasılmıs

5 senedir cloud 2 kullanıyorum istettim bende bakalım nasılmıs
Cloud 2 kullandığım en net ses kasılan kulaklıktı müzik zevki rezaletti elbette oyun için harika ama

Ayarlarına reddit üzerinden bakabilirsiniz. Microsoft store üzerinden dts indirin lisanslayın, kendi uygulaması üzerinden dts kapatın. Genel anlamda ayar yapmadım başka. Yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok. Şarjı falan çok iyi bence.

Cloud 2 kullandığım en net ses kasılan kulaklıktı müzik zevki rezaletti elbette oyun için harika ama
Dediklerimi yapın ne kadar iyi ses kasıldığını göreceksiniz.
Kablosuz kulaklıklar doğal olarak aşırı yüksek son sese sahip olmuyorlar. Yükses ses ≠ iyi ses kalitesi. Ağırlık ve clamp force konusunda haklısınız. 10 saat de taksam rahatsız etmiyor, yazdan beri kullanıyorum. Sadece "düşük" sese biraz zaman tanıyıp alışmanız lazım. Ses konusu subjektif, yani beğeniler değişebiliyor. Kimi bass kimi treble seviyor, kimi sıcak bir tuningden hoşlanırken bazıları parlak vokallerden rahatsız olmayıp seviyor. Elimde hyperxin diğer kablolu modelleri var bangır bangır ses veriyorlar kablolu bağlantıyla, daha mı iyiler, hayır. Bu modelin alamet-i farikası dengeli, nötr bir ses sunuyor olması. İsteğe göre eq ile kolayca değişebiliyor, potansiyeli var. Ama ben hiçbir eq olmadan müzik dinliyorum hem 2.4 hem bt ile. Daha önce dediğim gibi 100 dolarlık IEM kulaklığım da var, samsung cmf gibi tws kulaklıkarım da var. Bu kulaklık all-rounder, her şeyi başarıyor.

Cloud 2'nin en övülen yanlarından birine rezalet demişsiniz, bunu bass eksikliğine bağlıyorum. Orda da zevkler ve renkler devreye giriyor. Dinlediğiniz müzik türüne göre çok yetersiz kalabilir.

Geri