❌İndirim Bitti! 26.000 TL GIGABYTE MONİTÖR 27" OLED DÜZ MO27Q28G 280HZ

Şu anki mikrofiber bez hangisi? Link atar msn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da lazım bez acil linlk :D
.

Bu markanın düz olanını kullanıyordum geçen bunu aldım ama daha denemedim bunu. En son 2 hafta önce sildim belki denerim bir ara.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
@Perfectshot06 @XPCX yorumunuzu merak ediyorum son Woled bükücüler.

@Perfectshot06 😂😂😂 IPS Woled den iyi bak dedim size çöp Woled.

Şakası bir yana ayarları düzgün yapman lazım.

OSD menüsüne gir tüm ayarları sıfırla. Sonra dediklerimi uygula bir bakalım.

Picture>custom>Color space (renk alanı) doygun renk istiyorsan Native yap. Eğer doygun renk sevmiyorsan bu sefer Pivture>SRGB yap.
Parlaklık 53 olsun
Color temperature (renk sıcaklığı) kullanıcı yap maviyi 99 yap Red ve Green 100 olsun
Oled care APL Stabilize low olarak ayarla
Kontrast %50
Düşük giriş gecikmesi açık olsun

@imgenius sende dene bu ayarları

Diğer hiç bir ayara dokunmayın.
Tamamdır kanka oldu süper peki bişey daha sorucam pc vs hepsini kapatıyorum monitör altında beyaz ışık yanıp sönüyor one ya

Tamamdır kanka oldu süper peki bişey daha sorucam pc vs hepsini kapatıyorum monitör altında beyaz ışık yanıp sönüyor one ya
Benim monitörde de yanıyor Dell var bende. OSD menüsünde seçenek varsa o ışığı kapatabilirsin öneml degil.

@Perfectshot06 @XPCX yorumunuzu merak ediyorum son Woled bükücüler.

@Perfectshot06 😂😂😂 IPS Woled den iyi bak dedim size çöp Woled.

Şakası bir yana ayarları düzgün yapman lazım.

OSD menüsüne gir tüm ayarları sıfırla. Sonra dediklerimi uygula bir bakalım.

Picture>custom>Color space (renk alanı) doygun renk istiyorsan Native yap. Eğer doygun renk sevmiyorsan bu sefer Pivture>SRGB yap.
Parlaklık 53 olsun
Color temperature (renk sıcaklığı) kullanıcı yap maviyi 99 yap Red ve Green 100 olsun
Oled care APL Stabilize low olarak ayarla
Kontrast %50
Düşük giriş gecikmesi açık olsun

@imgenius sende dene bu ayarları

Diğer hiç bir ayara dokunmayın.
Temizlemesi çok kolay WOLEDi hiç iz tutmadı bendeki XG32UCWMG mikrofiber ile sildim cillop gibi oldu.

Hali hazırda parlak qd-oled kullanan biri olarak, yan yana koymaktan pişmanlık duydum. Woled gerçekten tuhaf bir görüntüye sahip, özellikle mat kaplamaysa. Alıp pişmanlık duymamak adına bu monitörü iade edebileceğiniz yerlerden almanızı tavsiye ederim.

Bugün kurulumunu yaptım gayet memnun kaldım bedavaya aldık en son Ekim de ilk geldiğinde bu fiyattaydı aylar sonra aynı fiyata Amazon satıcılı şekilde almak mükemmel oldu.

Hali hazırda parlak qd-oled kullanan biri olarak, yan yana koymaktan pişmanlık duydum. Woled gerçekten tuhaf bir görüntüye sahip, özellikle mat kaplamaysa. Alıp pişmanlık duymamak adına bu monitörü iade edebileceğiniz yerlerden almanızı tavsiye ederim.
Foto gelirmi reis

bana gelen model bu şekilde arkadaşlar genel olarak ben beğendim ama monitörü bir rahatsızlığım yok

Ekler

• 1000072437.webp
    1000072437.webp
    1.1 MB · Hit: 39
  • 1000072438.webp
    1000072438.webp
    1.2 MB · Hit: 39
  • 1000072441.webp
    1000072441.webp
    1 MB · Hit: 42
son foto 95