Kaç konu actınız? Dikkatimi çekti..Baktığım 5070 sistemde normalde 7500f vardı ama ertesi gün baktığımda 7500f yerine 7600 koymuşlardı. 7500f stoğu mu bitti acaba? Tekrar 7500f gelir mi, onu beklemek mantıklı mı? Yoksa o gelene kadar sistem zam mı yer?
Aynı fiyat değil fiyatı artmış.Eğer aynı fiyatsa neden almıyorsunuz??
1 tane açmaya çalıştım ama site çöktü o sırada çok kez tıkladım herhalde site açılınca birden fazla konu açıldı report atayim.Kaç konu actınız? Dikkatimi çekti..Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 1-2k artmış, ve 7500f ile 7600 arasında kullanmayacağım igpu dışında neredeyse fark yok. Bu fiyatı vermeye değer mi bilemedim.Adamlar alt modeli çıkarıp ust model takmışlar beklemeye gerek var mı derken?
yok fark etmez hocam, siz fark ettiniz mi diye sordum.Aynı fiyat değil fiyatı artmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tane açmaya çalıştım ama site çöktü o sırada çok kez tıkladım herhalde site açılınca birden fazla konu açıldı report atayim.
dahili ekran kartı olması zaten kendi basına büyük fark. ekran kartınız hata verse veya ekran kartınızı satsanız idarelik her türlü işinize yarar. 1-2 k büyük fark değil alın bence.Fiyatı 1-2k artmış, ve 7500f ile 7600 arasında kullanmayacağım igpu dışında neredeyse fark yok. Bu fiyatı vermeye değer mi bilemedim.
yok fark etmez hocam, siz farkındamısınız diye sordum.Aynı fiyat değil fiyatı artmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tane açmaya çalıştım ama site çöktü o sırada çok kez tıkladım herhalde site açılınca birden fazla konu açıldı report atayim.