🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör 20.399TL

Elime metreyi aldım, kasayı koyduktan sonra 82 cm boşluğum var masada. 32" monitör 71-72 cm gibi. 10 cm boşluk kalıyor.
32" fikri de yakın gelmeye başladı. Her ne kadar da bence 9070xt 2K kartı olsa da , rekabetçi oyun oynamadığım için 4K da bunu denemek istiyorum. Piyasa ilerleyen aylarda ne olur, AMD ve NVIDIA nasıl yeni seri ekran kartı çıkartır bilinmez ama en azından yatırım gibi de düşünüyorum.
Artık %80 netim. 32" 4K OLED için kararlıyım. Ama üzmeyecek F/P bir şey olsun.Sıkılmaya başladım düşünmekten :)
Seni de çok yordum ama kusura bakma artık. Bunun hakkında ne düşümüyorsun. Acaba kamu yada öğrenci indirimi ile alınır mı ?
Agresif mat kullanıyor.

Beklemeyi düşünmüyorsan 32'' önerisi yaparım.

Son düzenleme:
Dün dediğim gibi acelem yok, ama güzel bir fırsat çıkarsa da yapıştırırım. Taktım kafaya 32" 4K olacak.
Tamam, o zaman beklemeyeceksen şu an gen 3 var. Beklerim diyorsan gen 4 gelecek. Daha iyi kaplama, daha fazla dayanıklılık ve daha yüksek parlaklık sunacak. Üstte paylaştığım modellere bakabilirsin. 240hz istersen FO32U2 alabilirsin.

Tamam, o zaman beklemeyeceksen şu an gen 3 var. Beklerim diyorsan gen 4 gelecek. Daha iyi kaplama, daha fazla dayanıklılık ve daha yüksek parlaklık sunacak. Üstte paylaştığım modellere bakabilirsin. 240hz istersen FO32U2 alabilirsin.
Eyvallah cansın

Eyvallah cansın
Rica edem, 32'' kavisli de var istersen.

Düz olarak msı

Ama Gigabyte'ın üstüne ekstra 10k ödemeye degmez diye düsünüyorum.

Rica edem, 32'' kavisli de var istersen.
Yok kavisli sevmiyorum.Şu çok güzel dimi ya bembeyaz :) Nolcak benim bu beyaz takıntım

Yok kavisli sevmiyorum.Şu çok güzel dimi ya bembeyaz :) Nolcak benim bu beyaz takıntım
Güzel ama biraz pahalı. Mo32u ile arasında 10k verecek fark yok aynı paneli kullanıyorlar. Ama sırf beyaz olduğu için veririm dersen bilemem. Ama en kötü 4-5 ay içinde 55k ya falan gen 4 modeller gelirse 50k eski nesile verdiğine pişman olabilirsin.

Güzel ama biraz pahalı. Mo32u ile arasında 10k verecek fark yok aynı paneli kullanıyorlar. Ama sırf beyaz olduğu için veririm dersen bilemem. Ama en kötü 4-5 ay içinde 55k ya falan gen 4 modeller gelirse 50k eski nesile verdiğine pişman olabilirsin.
Beyaz parçalar hep daha pahalı oluyor ama 10k fazla dediğin gibi.
Bazi parçalar Tr de stoga girmiyor. Gigabyte in Ice monitorleri mesela. Bakalım Agon ile Gigabyte Tr de fiyat ne olacak

yanlış bir değerlendirme. 240 hz ile 360 arasında çok minimal bir fark var.
anlıyorum, yıllardır fps oyuncusuyum, 240'tan 360'a geçtiğim gibi farkını hissetmiştim ama sen öyle diyorsan yoktur bile belki

yanlış bir değerlendirme. 240 hz ile 360 arasında çok minimal bir fark var.
kör değilseniz çok büyük bir fark var adam yüksek elo için demiş zaten faceit 3k eloyum 2k oled veya 4k oled bedava versen kullanmam 24 inç 1080 p 500 hz varken pro seviye harici tabii ki oled üstün zaten ama cs için tamamen çöp 500 hz kullanan biri olarak 360 a çekince monitörü 60 dan beter oluyor 500 hz bildiğin camdan dışarı baktığındaki gibi bir şey tamamen farklı bir dünya aynı oled gibi çok büyük bir değişiklik zaten youtube da optimum'un 500 hz monitörle alakalı videosunu izlersen anlarsın

Ürünü samsung mağazasından 18.900 e alabiliyorsunuz, iş bankası %10 indirim kampanyası var 26 şubata kadar.
Ben aldım... İş bankası kartı ile ödeme yaptığınızda indirimi uyguluyor.
Ek olarak 4 taksite alabiliyorsunuz yine...

kör değilseniz çok büyük bir fark var adam yüksek elo için demiş zaten faceit 3k eloyum 2k oled veya 4k oled bedava versen kullanmam 24 inç 1080 p 500 hz varken pro seviye harici tabii ki oled üstün zaten ama cs için tamamen çöp 500 hz kullanan biri olarak 360 a çekince monitörü 60 dan beter oluyor 500 hz bildiğin camdan dışarı baktığındaki gibi bir şey tamamen farklı bir dünya aynı oled gibi çok büyük bir değişiklik zaten youtube da optimum'un 500 hz monitörle alakalı videosunu izlersen anlarsın
dostum kullanıyorum zaten 500 hz oled monitör 240 ile arasında öyle çokbi fark yok. Hayat CS2 den de ibaret değil. Elo kasmaya CS2 oynayacaksan git 1000hz 720p monitör al zaten.
Ayrıca çoğu e spor turnuvasında monitörler sabit 240 hz oluyor, 360 da oynamaya alışman senin profesyonel arenada negatif etkiler. 240 -360 arasında da öyle "aşırı bir fark" yok. 1.5-2 milisaniyeden bahsediyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seni "iyi oyuncu" yapacak şey zaten o 2 milisaniye olmayacak. Profesyonel bir oyuncu 60 hz ile bile deler geçer bizi.

Ekler

• 1770625088537.webp
    1770625088537.webp
    54 KB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,793
Üyeler
192,802