Rx 9070 XT ve G65b görüntü bozulması hakkında çözüm

epic-x modeli senin tuf ile kapışıyor :D

Genelde ben kırmızı takımı savunan olurum ama gömdüm mü çok gömerim.
hiçbir marka zaten öyle aşırı savunulacak gibi değil ki illa bi yerde sıkıntı oluyor (driver olmaz fiyat olur mesela nvidia :D)

memnunum hocam fabrikasyon 77 derece 2200 devir falan oluyodu max. şu an güç limitini kıstım biraz 71'i 1900 devirde geçmiyor
ben başta bi bok yedim ventus 3x aldım. boşta bile fan açıyodu. hemen iade + 4k asus tuf çektim 9 taksit. pny kullanan bi arkadaşım var baya memnun o da. ama ben sıcaklığa takıntılıyım işlemci de ekran akrtı da 70 i görmeyecek şükür görmüyolar da

ben başta bi bok yedim ventus 3x aldım. boşta bile fan açıyodu. hemen iade + 4k asus tuf çektim 9 taksit. pny kullanan bi arkadaşım var baya memnun o da. ama ben sıcaklığa takıntılıyım işlemci de ekran akrtı da 70 i görmeyecek şükür görmüyolar da
4k farka tuf iyiymiş valla benim işlemci de yazık ne 70 az daha zorlasam throttle yicek bi de co -20 :/

epic-x modeli senin tuf ile kapışıyor :D

Genelde ben kırmızı takımı savunan olurum ama gömdüm mü çok gömerim.
sith lerin tarafına gücü taşıma hocam. amd yi çok severim ama kazıkçı nvidia daha iyi maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k farka tuf iyiymiş valla
50 ye düştü alamadım 49 a ventus 3x aldım. iade edip 53 e tuf aldım

sith lerin tarafına gücü taşıma hocam. amd yi çok severim ama kazıkçı nvidia daha iyi maalesef

50 ye düştü alamadım 49 a ventus 3x aldım. iade edip 53 e tuf aldım
iyiymiş valla hocam (üzgün tepkisini bi üstteki mesaj için attım)

GFAOIGJAOIGJAOIGJAOIGJAOIJGA

5070ti alacaktım da bende @jombo sağ olsun

dp kablosunun gücü yetmiyor
kartta bu gücü kontrol edemiyor ve flicker yaşanıyor
g6 360 hz ile sorun yaşamıyom ne şanssızsınız arkadaş nvidia alın

iyiymiş valla hocam (üzgün tepkisini bi üstteki mesaj için attım)
kasamdan memnun değilim ama kaliteli kasa bulamıyorum. asus proart a602 var aklımda ama kasaya 13k bayılmak meh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri