SebekeSuyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 749
aynı mental ile aldım ben debu alınabilecek bi risk değil
aynı mental ile aldım ben debu alınabilecek bi risk değil
etmek istiyosanız edilcek laf çok illa monitör desteği olması önemli değil kiAyda yılda bir laf edelim dedik onu da edemedik iyi mi xd.
pny de sıcaklıklardan memnun musunaynı mental ile aldım ben de![]()
memnunum hocam fabrikasyon 77 derece 2200 devir falan oluyodu max. şu an güç limitini kıstım biraz 71'i 1900 devirde geçmiyorpny de sıcaklıklardan memnun musun
epic-x modeli senin tuf ile kapışıyorpny de sıcaklıklardan memnun musun
Genelde ben kırmızı takımı savunan olurum ama gömdüm mü çok gömerim.etmek istiyosanız edilcek laf çok illa monitör desteği olması önemli değil ki
hiçbir marka zaten öyle aşırı savunulacak gibi değil ki illa bi yerde sıkıntı oluyor (driver olmaz fiyat olur mesela nvidiaepic-x modeli senin tuf ile kapışıyor
Genelde ben kırmızı takımı savunan olurum ama gömdüm mü çok gömerim.
ben başta bi bok yedim ventus 3x aldım. boşta bile fan açıyodu. hemen iade + 4k asus tuf çektim 9 taksit. pny kullanan bi arkadaşım var baya memnun o da. ama ben sıcaklığa takıntılıyım işlemci de ekran akrtı da 70 i görmeyecek şükür görmüyolar damemnunum hocam fabrikasyon 77 derece 2200 devir falan oluyodu max. şu an güç limitini kıstım biraz 71'i 1900 devirde geçmiyor
4k farka tuf iyiymiş valla benim işlemci de yazık ne 70 az daha zorlasam throttle yicek bi de co -20 :/ben başta bi bok yedim ventus 3x aldım. boşta bile fan açıyodu. hemen iade + 4k asus tuf çektim 9 taksit. pny kullanan bi arkadaşım var baya memnun o da. ama ben sıcaklığa takıntılıyım işlemci de ekran akrtı da 70 i görmeyecek şükür görmüyolar da
sith lerin tarafına gücü taşıma hocam. amd yi çok severim ama kazıkçı nvidia daha iyi maalesefepic-x modeli senin tuf ile kapışıyor
Genelde ben kırmızı takımı savunan olurum ama gömdüm mü çok gömerim.
50 ye düştü alamadım 49 a ventus 3x aldım. iade edip 53 e tuf aldım4k farka tuf iyiymiş valla
iyiymiş valla hocam (üzgün tepkisini bi üstteki mesaj için attım)sith lerin tarafına gücü taşıma hocam. amd yi çok severim ama kazıkçı nvidia daha iyi maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 ye düştü alamadım 49 a ventus 3x aldım. iade edip 53 e tuf aldım
g6 360 hz ile sorun yaşamıyom ne şanssızsınız arkadaş nvidia alınGFAOIGJAOIGJAOIGJAOIGJAOIJGA
5070ti alacaktım da bende @jombo sağ olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dp kablosunun gücü yetmiyor
kartta bu gücü kontrol edemiyor ve flicker yaşanıyor
kasamdan memnun değilim ama kaliteli kasa bulamıyorum. asus proart a602 var aklımda ama kasaya 13k bayılmak mehiyiymiş valla hocam (üzgün tepkisini bi üstteki mesaj için attım)