Güzel bilgisayar ama bu bütçede 2tb m2 ssd şart. En kötü oyun bile 100gb olmuş.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Kişiden kişiye değişir, 1000-1000 internet yaygınlaşmaya başladı, heryere alt yapı döşüyor bu aralar türknet ve türk telekom. Eğer arkadaşta da varsa pek bir önemi yok.Güzel bilgisayar ama bu bütçede 2tb m2 ssd şart. En kötü oyun bile 100gb olmuş.
hocam sadece oyun için kullanıcam belki render alabilirim bilemiyorum ben bu sistemi aldığım zaman şöyle 8-10 yıl kullanıyım diyorum birde 1440 p 240 hz lik bir monitör alıp hikayeli oyunlara başlamayıda düşünüyorumNe için kullancağınızı da yazın
1 tb yeterli olur benim için olmassa ilerde 2 tb de geçebilirimGüzel bilgisayar ama bu bütçede 2tb m2 ssd şart. En kötü oyun bile 100gb olmuş.
maalesef internetim çok iyi değil hatta hiç iyi değil malum köyde oturduğum için 16 mbps alabiliyorum sadece ama muhtardan duyduğuma göre 2 3 yıl içinde fiber gelecekmiş onun için uğraşıyor ve hocam birilerinden duyduğuma göre internetin düşükse wifi li bir anakarta hiç gerek yok diyorlar doğrumu?Kişiden kişiye değişir, 1000-1000 internet yaygınlaşmaya başladı, heryere alt yapı döşüyor bu aralar türknet ve türk telekom. Eğer arkadaşta da varsa pek bir önemi yok.
hocam 120.000 tlyi çok fazla geçmeyecek şekilde toplayabilirmisinbence kendin topla hazır sistemlerde psu kasa çok kötü oluyor bide ürün yükselticem diye kaliteden ödün verme
kendin toplamanın biraz bedeli var, ben de daha kaliteli olsun diye parçaları hep üst seviye seçmek için tek tek topluyorum ama daha pahalı tutuyor, 113 bine 5070 sistem topladım geçen gün, aynı paraya birisi zorlasa 5070 ti alabiliyor, böyle bi eksisi var parçalar kaliteli olsun dediğin zaman.bence kendin topla hazır sistemlerde psu kasa çok kötü oluyor bide ürün yükselticem diye kaliteden ödün verme
hocam ekran kartı gigabyte olsa ne olur arada 10.000 tl fark var dahttps://enucuzsistem.com buradan bak hocam